LITTLE TOM APARTMENTS - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Zcela nové apartmány Little Tom jsou na skvělém místě! Ideální místo, odkud vyrazit zkoumat Prahu.

Zcela nové apartmány Little Tom jsou na skvělém místě! Na výbavě a designu apartmánů jsme si dali opravdu záležet. Je nám jasné, že o vašem zážitku rozhodují právě detaily.

LITTLE TOM APARTMENTS ubytování v aparthotelu

Na výbavě a designu apartmánů jsme si dali opravdu záležet. Je nám jasné, že o vašem zážitku rozhodují právě detaily. Každý apartmán je vybaven novým a pohodlným nábytkem, kuchyní se všemi spotřebiči, minibarem, velkou koupelnou a samozřejmě televizí. Na tu ale nebudete mít čas... věřte nám. Na recepci najdete ochotný personál, který se postará o vaše pohodlí.

Recepce

Příjezd je možný od 14:00 do 17:00 Odjezd je možný od 9:00 do 11:00

Okolí aparthotelu a Praha

Výborné spojení do centra - zastávka tramvaje číslo 9, která jede do centra, je jen minutu cesty od apartmánů. Na Pražský hrad se dostanete za 15 minut skvělou procházkou přes Petřínské zahrady. Máte rádi relaxaci v přírodě? V blízkém okolí apartmánů najdete tři velké parky. Znáte Vltavu a pražskou Náplavku? Na pulzující a romantické nábřeží se dostanete za pár minut. A pokud chcete nakupovat, pár minut od apartmánů najdete jeden z největších pražských obchodních domů - OC Nový Smíchov.

Rezervovat ubytování v LITTLE TOM APARTMENTS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah