APLUS APARTMÁNY LIBEREC

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

APLUS Apartmány nabízí ubytování v Liberci.

Ubytování je možné v samostatných plně vybavených apartmánech s kapacitou od 2 až do 5 ubytovaných hostů. Komplex APLUS může pojmout ve třech apartmánech až 3 rodiny (13 hostů s plnohodnotným spaním).

Připojení k internetu je v apartmánech dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi.

Automobily mohou hosté parkovat přímo před apartmány.

APLUS APARTMÁNY LIBEREC ubytování v apartmánu

APLUS 1 (56m2)

v přízemí se zimní zahradou s jídelnou, TV plně vybavená kuchyňská linka ložnice se 2 samostatnými postelemi (možnost i varianty 3 samostatných postelí) manželské dvoulůžko v pokoji prostorná koupelna -sprcha, WC, bidet, podlahové vytápění v koupelně

APLUS 2 (61m2)

v přízemí s terasou, ložnicí se samostatnými postelemi, pokoj s manž. dvoupostelí 205×185 , kuch. linkou plně vybavenou - myč prostorná koupelna se s luxusním sprchovým koutem, podl. vytápění, WC, bidet. Vstupní chodba s šatnou.

APLUS 3 (95m2)

apartmán Deluxe v patře objektu. podlahové vytápění. Moderní kuchyň se všemi spotřebiči a myčkou, jidelní kout. Obývací pokoj s pohovkou (možnost rozložení na plnohodnotné spaní 200×180 ), PC stolek, TV. Výstup na balkon z obývacího pokoje a ložnice, kde je velká šatní skříň s úložným prostorem, manželská dvoupostel 205×185 . Vstup vlastní chodbou. K dispozici parkování před domem za branou, zamykatelná úschovna lyží a kol.

Rezervovat ubytování v APLUS APARTMÁNY LIBEREC

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah