APARTMÁNY NA HÁJOVNĚ - Jeseník

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Na Hájovně jsou situovány na velmi klidném místě s nádherným výhledem na Šerák a Obří kameny, a přesto jen kousek od centra lázní Jeseník. Ubytování se nachází v kompletně zrekonstruované budově, která sloužila jako hájovna.

Hosté se zde mohou ubytovat ve dvou apartmánech s celkovou kapacitou 9 osob.

Automobily mohou hosté parkovat přímo před objektem.

APARTMÁNY NA HÁJOVNĚ ubytování v apartmánu

Apartmán Franz

Apartmán disponuje ložnicí s manželskou postelí a křeslem, ložnicí s dvěma extra dlouhými oddělenými postelemi, jídelnou s rozkládací pohovkou, jídelním stolem, kuchyňskou linkou a televizorem, kouplenou s WC a předsíní.

Apartmán Ernestina

Apartmán disponuje ložnicí s manželskou postelí a psacím stolem, ložnicí s dvěma oddělenými postelemi, jídelnou s jídelním stolem, kuchyňskou linkou a televizorem, kouplenou s WC a předsíní.

Okolí apartmánu a Jeseník

Nudit se u nás rozhodně nebudete. V zimě si můžete zalyžovat na pár set metrů vzdálené sjezdovce nebo ve větších areálech jako jsou Ramzová, Filipovice, Miroslav, Ostružná, Petříkov, Červenohorské sedlo či Praděd. V okolí se nachází stovky kilometrů tras pro běžecké lyžování. Jedna z nich vede hned kolem objektu. Velmi oblíbené jsou i další blízké destinace jako Lipová a Rejvíz.

Léto je zde jako stvořené k dlouhým procházkám krásnou přírodou nebo koupání v průzračné vodě zatopených lomů. Ideální jsou zde podmínky i pro cyklistiku. Velkým zážitkem jsou Rychlebské stezky – lesní trasy pro horská kola.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY NA HÁJOVNĚ - Jeseník

Nejbližší ubytování v Jeseníku a okolí

Ubytování Jeseník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah