DAVIDŮV MLÝN - Staré Těchanovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Zrekonstruovaný Davidův mlýn*** nabízí ubytování pro celkem 70 hostů. K dispozici je 16 dvou až čtyřlůžkových pokojů a 7 luxusních apartmánů pro 4–6 osob.

Pro všechny ubytované hosty je k dispozici společná úschovna kol, běžeckých i sjezdových lyží, kočárků a podobně, dále dětská herna či klubovna s výhledem na rybníky, vybavená společenskými hrami, knihami, časopisy, určená k zábavě i odpočinku.

Uzavřené kolektivy najdou možnost k pracovním jednáním či rodinným soukromým oslavám v konferenční hale, jejíž součástí je také samostatná kuchyňka určená pro finální přípravu pokrmů. Sál je možno v případě potřeby využít také k sportovním aktivitám.

Ubytovaným hostům slouží v uzavřeném areálu dostatek bezplatných parkovacích ploch v uzavřeném vnitřním dvoře mlýna.

Areál je nekuřácký, plně bezbariérový včetně dvou bezbariérových pokojů.

DAVIDŮV MLÝN ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou moderně a stylově zařízeny, mají vlastní sociální zařízení, jsou vybaveny wi-fi připojením, televizí, kontrolovaným vstupem čipovou kartou. Do všech pokojů ve vyšších patrech vede výtah. Dva pokoje jsou pak zcela adaptovány pro pobyt imobilních osob.

Apartmány disponují oproti pokojům navíc vlastním kuchyňským koutem s plným kuchyňským vybavením, telefonem, jídelnou a obývacím prostorem. Apartmány jsou situovány tak, že každý z nich má výhled na rybníky. Do všech apartmánů ve vyšších patrech vede výtah.

Gastronomie

Restaurace Vážka, která se nachází v přízemí bývalého mlýna, je zrekonstruována stylově se snahou zachovat původní mlýnskou atmosféru.

Jídelní a nápojový lístek nabízí rybí speciality, ale na své si ovšem přijdou i příznivci ostatních druhů masa, vegetariáni a děti. Upřednostňujeme přípravu pokrmů z domácích nebo místních surovin. Pravidelně podle ročních období budeme do jídelního lístku zařazovat i sezónní speciality: zvěřinové a husí hody, velikonoční menu, ovocné domácí moučníky. Samozřejmostí je výběr kvalitních moravských vín.

Rezervovat ubytování v DAVIDŮV MLÝN - Staré Těchanovice

Nejbližší ubytování Staré Těchanovice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah