APARTMÁN ŠUMAVÁČEK - STOŽEC - Libníč

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Šumaváček je apartmánem v srdci Stožce s vlastní terasou a zahradním nábytkem.

Nachází se v nově rekonstruovaném apartmánovém domě. Je vhodným ubytováním pro páry, pro rodinu s jedním dítětem nebo pro individuální cestovatele, kteří chtějí strávit aktivní dovolenou v chráněné krajinné oblasti Národního parku Šumava. Z obce Stožec je bezproblémové vlakové spojení do okolí (Lipno, Český Krumlov, Volary, Prachatice, Nové Údolí).

Apartmán nabízí pronájem pro 1 až 3 osoby. Soukromé parkoviště přímo u objektu zdarma, úschova kol a lyží zdarma.

APARTMÁN ŠUMAVÁČEK - STOŽEC ubytování v apartmánu

Vlastní terasa se zahradním nábytkem, kuchyně se spotřebiči. Lednice, mikrovlnka, varná deska, horkovzdušná trouba, rychlovarná konvice. Kompletní vybavení kuchyně.

Apartmán je vhodným ubytováním pro 2 osoby a 1 dítě. Nachází se ve 2. patře a nabízí krásný výhled do okolí.

Součástí apartmánu je 1 manželská postel s matrací o rozměrech 140×200 cm se zdravotním nastavitelným roštem.

Dále 1 samostatná výsuvná postel o rozměrech 90 - 200 cm. Vhodná pro dospělého i dítě. K dispozici budete mít vlastní sociální zařízení. V koupelně se nachází sprchový kout, umyvadlo, elektrický žebřík a závěsná toaleta. Osušky a ručníky jsou zdarma k dispozici.

Okolí apartmánu a Libníč

Od jara do podzimu si přijdou na své milovníci cyklistiky, in - line bruslaři a turisté. Stožec se může pochlubit propracovanou sítí cyklostezek. V blízkosti apartmánu vede na trase Stožec - Nová Pec in - line stezka podél břehu Studené Vltavy, je vhodná pro bruslaře i cyklisty.

Vodáci ocení možnost projížďky lodí horním tokem Vltavy, který je sjízdný z Lenory až do Nové Pece. Vodní sporty jako je windsurfing a mnoho dalších lze provozovat na Lipenské přehradě.

V zimních měsících najdete ideální podmínky pro snowboarding nebo sjezdové lyžování v německém areálu Mitterdorf, který je cenově velmi přijatelný, dojezdová vzdálenost od apartmánu je cca 15 minut autem. Nejbližší lyžařské středisko České Žleby se nachází 5 minut autem od apartmánu a je vhodné i pro nejmenší lyžaře. Běžkaři si zamilují upravené a dobře značené běžkařské trasy, kterých je ve Stožci dostatek.

Pro relaxaci po náročném dni stráveném na čerstvém vzduchu a v nedotčené přírodě si dopřejte koupání v blízkých termálních lázních ve Waldkirchenu. Slaný termální bazén dosahuje teploty až 35 stupňů. Navštivte městský bazén ve Volarech.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN ŠUMAVÁČEK - STOŽEC - Libníč

Nejbližší ubytování Libníč a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah