APARTMÁN ESSER - Milovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Esser se nachází v klidném prostředí Milovic u Lysé nad Labem.

Apartmány ESSER se nachází v klidném prostředí Milovic u Lysé nad Labem. Nabízíme zcela nové, ale cenově dostupné ubytování v soukromém bezbariérovém apartmánu v rodinném domečku s venkovním posezením a dále apartmány v bytových domech. Najdete u nás komfort pro jednotlivce, páry, rodiny s dětmi. Řemeslníci jistě ocení parkoviště s elektrickou bránou na vlastním pozemku a venkovní posezení.

Ubytování v našich apartmánech je ideální hlavně především pro návštěvníky zábavného parku Mirakulum, který se nachází 100 metrů od nás. Vystavovatelé a návštěvníci výstaviště v Lysé nad Labem to mají k nám pouze 5 km. Svojí polohou v oblasti Polabí také nabízí ideální podmínky k výletům po okolí jak pro pěší, tak pro cykloturisty, kterým rádi kola uschováme.

APARTMÁN ESSER ubytování v apartmánu

Apartmán nabízí ložnici s dvoulůžkem, které lze rozdělit na dvě jednolůžka a samostatným lůžkem. Obývací plně vybavenou kuchyň se samostatným lůžkem a rozkládací sedačkou 160×200 . Wc se sprchovým koutem.

Velikost 35 metrů.

Celková kapacita 6 osob.

Recepce

8:00 - 21:00

Gastronomie

V okolí 1000 metrů

Okolí apartmánu a Milovice

Ubytování v našich apartmánech je ideální hlavně především pro návštěvníky zábavného parku Mirakulum, který se nachází 100 metrů od nás. Vystavovatelé a návštěvníci výstaviště v Lysé nad Labem to mají k nám pouze 5 km. Svojí polohou v oblasti Polabí také nabízí ideální podmínky k výletům po okolí jak pro pěší, tak pro cykloturisty, kterým rádi kola uschováme. Pro sportovní nadšence je zde mnoho možností – běh v přírodě, skatepark, horolezecká stěna, tenis, golf, letiště, raftování na Jizeře a mnoho dalšího. Nachází se zde i pastviny se zubry, pratury a divokými koňmi, kteří žijí ve volné přírodě. V okolí je možnost rybolovu. Koupání v přírodě i na koupališti.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN ESSER - Milovice

Nejbližší ubytování Milovice a okolí

Ubytování Milovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah