CHATA POD LESEM - Malá Štáhle

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Pod lesem se nachází v podhůří Jeseníků, mezi obcemi Bruntál a Rýmařov.

Chata nabízí ubytování pro 12 osob a je vhodná pro rodiny s dětmi, seniory či partu přátel.

Pokud si chcete jen tak v soukromí zalenošit, je zde pouze pro Vás oplocená zahrada o ploše cca 1300 m2, bazén s vyhřívanou vodou, posezení u venkovního krbu, dětský koutek či kuželky.

CHATA POD LESEM ubytování v chatě

Přízemí:

vybavená kuchyň, el. kamna+ el. Trouba, mikrovlnná trouba, lednice, myčka nádobí, rychlovarná konvice, toastovač, pitná voda, společenská místnost s TV, dvd, rádiem a krbovými kamny, ložnice (2+1) WC, sprchový kout.

Podkroví:

ložnice (2+1+1), ložnice s balkonem (2), ložnice (2+1)

Dále je k dispozici:

základní hygienické potřeby, ručníky, povlečení, dětské hračky, pískoviště, houpačka, zahradní gril, zastřešené venkovní posezení, kuželky, společenské hry, vytápění pomocí krbových kamen/el. přímotopy, TUV s el. boilerem.

Okolí chaty a Malá Štáhle

V Létě je oblast Jeseníků rájem pro pěší turistiku, cyklisty, houbaření…

Je zde vybudováno nepřeberné množství cyklostezek, naučných stezek a dalších turistických tratí. Vydat se můžete směrem na hory, kde projdete údolím Bílé Opavy až na Praděd a odtud přes Petrovy kameny a Velký Kotel dál. Nebo se můžete seznámit s nejnovějšími díly řezbáře Halouzky v Pradědově galerii, shlédnout ukázky lidových řemesel na hradě Sovinci nebo podniknout výšlap na Rešovké vodopády.

Za nepříznivého počasí se uvolníte v bazénu se slanou vodou a masážními tryskami v nedaleké Karlově Studánce, využijete wellness centra v Bruntále nebo aquacentra Slunce v Rýmařově, které má hned vedle dvě nově vybudované dráhy na minibowling.

Rezervovat ubytování v CHATA POD LESEM - Malá Štáhle

Nejbližší ubytování Malá Štáhle a okolí

Ubytování Malá Štáhle

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah