CHALUPY POD SKÁLOU - Paseky nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Nabízíme Vám dvě stylové horské Chalupy pod Skálou z předminulého století, které jsou po kompletní renovaci a stojí na samotě v Krkonošském národním parku.

Pokud chcete navštívit Krakonošovo království a zažít atmosféru stylové horské chalupy s veškerou současnou vybaveností, jste u nás na správné adrese. Chalupy se nacházejí na vrstevnici horského hřebene Hromovka s krásným panenským výhledem na Krkonoše. Leží na turistické, běžecké či cyklistické stezce Kořenov – Paseky – Harrachov s napojením na Krkonošskou magistrálu. Obě chalupy jsou na svažitém upraveném pozemku s rovnou okrasnou horskou zahradou navazující na dřevěnou terasu. K dispozici je venkovní krb zasazený v kamenné zdi, která zajišťuje soukromí s dřevěným venkovním nábytkem.

Dostupnost k oběma chalupám je celoroční. Parkování je k dispozici u příjezdu k chalupám na soukromém pozemku s kapacitou až 6 míst a je zdarma. V zimním období se komunikace včetně parkoviště udržuje.

CHALUPY POD SKÁLOU ubytování v chalupě

Chalupa I

Chalupa I. nabízí romantiku stylové horské chalupy s dobovým vybavením. Je vhodná spíše pro rodinu nebo menší skupinu návštěvníků, kteří si chtějí užít klid a soukromí. Chalupu tvoří stylová sednice s kuchyní a kachlovými kamny, na kterých se vaří, posezení či poležení „za pecí“ a velký dřevěný stůl s lavicemi. V přízemí se dále nachází koupelna s vanou a 3 ložnice – jedna ložnice má 2 lůžka a druhá 3 lůžka, třetí ložnice 2 lůžka. Kapacita pronajímané části chalupy je proto maximálně 9 osob (7 osob + 2 přistýlky).

Chalupa II

Chalupa II. s historickým vybavením z doby počátku lyžování je vhodná spíše pro partu či skupinku návštěvníků nebo pro větší rodinu. Vnitřní prostor je koncipován jako společný prostor s kuchyňskou linkou a prostorným sezením propojený současně se spací galerií v patře. V galerii je k dispozici 6 lůžek. V přízemí se nachází ještě jeden samostatný pokoj se 2 lůžky a možností přistýlky. Kapacitu uvádíme pro 8 osob. V letních měsících je možno využívat bazének, zdarma.

Rezervovat ubytování v CHALUPY POD SKÁLOU - Paseky nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Pasekách nad Jizerou a okolí

Ubytování Paseky nad Jizerou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah