PENZION B - Janov nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Královka se nachází v samém srdci Jizerských hor na plochém vrcholu hory Nekras (859 m) v katastrálním území Janov nad Nisou, necelý kilometr od obce Bedřichov.

V areálu se nachází kamenná rozhledna Královka, nově vybudované apartmány, samoobslužná restaurace, , Sluneční terasa& . 039; & . 039; , Královská restaurace, Královské Spa a prostorné dětské hřiště.

Ubytování na Královce v Jizerských horách vám nabízí moderní nadstandardně vybavené apartmány, které uspokojí i náročné hosty. Využili jsme šikovnosti místních řemeslníků a jejich výrobky zajistí originalitu a výjimečnost. Dostatek prostoru v apartmánech vyhoví i početnějším rodinám a skupinám.

Recepce

8:00 - 20:00 hod.

Gastronomie

Samoobslužná restaurace, , Sluneční terasa & . 039; & . 039; je otevřena denně od 10:00 hod. - 16:30 hod.

Naše samoobslužná restaurace alpského stylu vám nabízí jídla české i mezinárodní kuchyně z předem vybraných surovin z velké části od regionálních dodavatelů. Myslíme také na vegetariány a hosty se speciálními požadavky, každý den u nás nejdete bezmasé i bezlepkové jídlo. Za pěkného počasí můžete využít prostornou terasu s překrásným výhledem do širokého okolí. Nejen Vaše děti jistě ocení velké venkovní hřiště hned vedle restaurace.

Velikou oblibu si u nás získaly pokrmy asijské kuchyně, které nabízíme celoročně a venkovní gril na terase, kde jsou za příznivého počasí o víkendech připravovány speciality asijské a středomořské kuchyně i pokrmy z výběrových mas.

Nově otevřená Královská restaurace a la carte s fusion konceptem.

Okolí hotelu a Janov nad Nisou

Tam, kde se to v zimě hemží běžkaři, začíná za pěkného počasí ráj pro cyklisty a pěší turisty. Jizerské hory jsou oceňovány svou širokou a velmi dobře značenou sítí turistických cest, které jsou lemovány nádhernou a jedinečnou přírodou Jizerských hor. Naleznete zde i vytipované trasy pro vozíčkáře.

Rezervovat ubytování v PENZION B - Janov nad Nisou

Nejbližší ubytování v Janově nad Nisou a okolí

Ubytování Janov nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah