RIA APARTMENT - Pila

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ria Apartmán Vyhlídka je s balkónem a nachází se v Karlových Varech, pouhé 3 minuty chůze od hlavní Mlýnské kolonády. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Apartmán s výhledem na celé město je vybavený TV s plochou obrazovkou, posezením, šatními skříněmi a 1 koupelnou. K dispozici je také pračka. Kuchyně je vybavena troubou s varnou deskou a mikrovlnnou troubou, stejně jako rychlovarná konvicí. Mezi zajímavosti v okolí patří mj. Kostel sv. Máří Magdalény a Kostel sv. Petra a Pavla. Skvělá příležitost navštěvovat lázeňské procedury v městských lázních a při procházkách popíjet zdravé karlovarské horké prameny. Karlovy Vary nabízí mnoho kulturních a sportovních příležitostí. Nejbližší letiště je mezinárodní letiště Karlovy Vary, 3 km od hotelu.

Apartmán se skládá ze dvou ložnic, chodby kuchyně a sociálního zařízení. Maximální kapacita apartmánu je 7 lůžek. První pokoj obsahuje 1 velkou manželskou postel a 1 jednolůžko. Druhý pokoj obsahuje 2 jednolůžkové postele u sebe, 1 jednolůžko odděleně a 1 jednolůžko výsuvné. V koupelně je k dispozici fén a pračka. V kuchyni je jídelní kout, kde se pohodlně usadí všech 7 hostů k jednomu stolu. K dispozici je elektrická trouba s plynovou varnou deskou, mikrovlnná trouba, varná konvice, lednička, nádobí a kuchyňské pomůcky na vaření či pečení. Na balkóně je posezení a lze tam kouřit.

RIA APARTMENT ubytování v apartmánu

RIA APARTMENT VYHLÍDKA je velmi prostorný. Skládá se ze dvou prostorných ložnic, chodby, koupelny a sociálního zařízení. V pokojích je dostatek úložných prostor včetně ramínek na Vaše ošacení. K dispozici je rovněž žehlička a žehlící prkno. V prvním pokoji lze ubytovat 3 hosty. Ve druhém pokoji lze ubytovat další 4 hosty. Celkem je kapacita 7 míst. Oba pokoje lze uzamykat. V celém apartmánu je funkční wifi.

Recepce

Čas příjezdu, odjezdu a předání klíčů od apartmánu je nutno domluvit předem. Obvyklí čas příjezdu je po 15. hodině a odjezdu kolem 11. hodiny.

Rezervovat ubytování v RIA APARTMENT - Pila

Nejbližší ubytování Pila a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah