APARTMENTS HAPPY DAYS - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (824)
  • >>> Josefov (147)
  • >>> APARTMENTS HAPPY DAYS - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Apartments Happy Days se nacházejí v historické budově čtvrti Žižkov.

Apartmány Happy Days v Praze splňují požadavky i těch nejnáročnějších hostů - útulný interiér, komfortní nábytek pro odpočinek, plně vybavenou kuchyň, komfortní koupelnu.

Připojení k internetu je v apartmánech dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi.

APARTMENTS HAPPY DAYS ubytování v hotelu

OREBITSKA SMALL STUDIO 307

Apartmány se nacházejí v historické budově čtvrti Žižkov. Budova má výtah. Určeno pro 1-2 osoby, vybavené manželskou postelí.
Apartmán je vybaven satelitní TV, bezplatným Wi-Fi, plně vybavenou kuchyní (lednice, varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), žehličku s žehličkou.
V koupelně najdete fén a ručníky a ložní prádlo je k dispozici zdarma.
Tyto prostorné apartmány jsou ideální pro rodinnou dovolenou nebo romantickou dovolenou.

STUDIO APARTMENT OREBITSKA 322

Apartmány se nacházejí v historické budově čtvrti Žižkov. Budova má výtah. Určeno pro 1-2 osoby, vybavené manželskou postelí. Apartmán je vybaven satelitní TV, bezplatným Wi-Fi, plně vybavenou kuchyní (lednice, varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), žehličku s žehličkou. V koupelně najdete fén a ručníky a ložní prádlo je k dispozici zdarma. Tyto prostorné apartmány jsou ideální pro rodinnou dovolenou nebo romantickou dovolenou.

Okolí hotelu a Praha

Historický dům postavený koncem 19. století byl kompletně zrekonstruován a zachoval kouzlo a barvu staré Prahy s moderním komfortem. Byt se nachází v těsné blízkosti centra staré Prahy. Do centra Václavského náměstí se dostanete za 10 minut, na hlavní nádraží - 7 minut. Vynikající dopravní spojení do celého historického centra - trasa autobusu číslo 133, zastávka je vzdálená 100 metrů. Nejbližší stanice metra jsou Florenc (7 minut chůze), Hlavni nadrazi (7 minut chůze).

Okolí apartmánů nabádá k procházce kdykoli během roku. V blízkosti se nachází Vítkovský vrch a Park Parukarkhka. Vedle největších nákupních center - Flora, Palladium a IMAX. V blízkosti bytu je mnoho levných, typicky českých pivních barů a restaurací, kde můžete ochutnat skutečné české pivo.

Rezervovat ubytování v APARTMENTS HAPPY DAYS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah