VILA LES KRÁLOVSTVÍ - Nemojov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Vila Les Království je rozdělena na dva samostatné prostorné apartmány. Vila se nachází blízko přehrady Les Království (500 m), s výhledem na místní horu Zvičinu (cca 10 km) a s dobrým autobusovým spojením do Dvora Králové (7 km).

K venkovnímu vyžití slouží hostům především krytý bazén. Děti mohou využít travnatou plochu/dětské hřiště 2000 m2 k sportovním hrám (fotbal, kroket, badminton. .), na které je i basketbalový koš a trampolína. K odpočinkovým zónám patří lehátka u bazénu, houpačky ve stínu vzrostlých borovic, či posezení u grilu.

Parkování je umožněno přímo na pozemku před vchodem. V zahradním domku je možné uschování a uzamčení vlastních kol či jiných sportovních potřeb.

VILA LES KRÁLOVSTVÍ ubytování ve vile

Nabízíme ubytování ve dvou apartmánech. Každý apartmán má rozlohu 180 m2, vlastní obývací pokoj, koupelnu, kuchyň a 3 ložnice, připojení k WiFi. Ložnice jsou 2-4 lůžkové. Celkem je každý apartmán pro 8-9 osob s možností zapůjčení 2 dětských postelí.

K vnitřnímu vybavení každého apartmánu patří pračka a sušička. V kuchyni je samozřejmostí jídelní kout, mikrovlnná trouba, 4 plotýnkový sporák, lednice s mrazákem, dále kávovar (na Dolce Gusto a Tassimo kapsle) či pekárna na chléb. V obývacím pokoji je sedací souprava, spoustu společenských her, TV se satelitním připojením. Koupelna v přízemí je vybavena kromě umyvadla, WC, sprchového koutu i vanou.

Rezervovat ubytování v VILA LES KRÁLOVSTVÍ - Nemojov

Nejbližší ubytování v Nemojově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah