KEMP KAROLINA - Brod nad Tichou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o areálu kempu

Popis ubytování

Camp Karolina leží uprostřed panenské přírody Západních Čech, v jedné z nejméně obydlených částí České republiky na rozhraní chráněné krajinné oblasti Slavkovský Les a Český les.

Jsme moderní, menší rodinný kemp Evropské úrovně v krásném, tichém, přírodním prostředí. Poskytujeme ubytování ve vybavených chatách, mobilních domech, v ubytovně a na místech pro stany, či karavany s elektrickými přípojkami. Moderní vytápěné sociální zařízení, Čistota a upravenost areálu, dodržování nočního klidu, mnoho zajímavých výletních míst v okolí spolu s vysokou úrovní poskytovaných služeb jsou zárukou spokojené dovolené. .

Chaty, karavanová stání a prostory pro stany se nacházejí na jižní terase kaňonového údolí v těsné blízkosti Hamerského potoka. Camp disponuje nově zrekonstruovaným bezbarierovým, vytápěným sociálním zařízením, které zahrnuje WC, sprchy, prostor pro mytí nádobí a prádelnu. Samozřejmostí je také samostatné hygienické zařízení pro handicapované sloužící také jako "Babyroom". Celá plocha campu je oplocena a osvětlena nočním osvětlením.

Sociální zařízení v kempu - V kempu Karolina je k dispozici moderní, vytápěné sociální zařízení (24/7) můžete využívat neomezeně teplou vodu bez poplatků. Též možnost využití bezbarierové koupelny / Baby room. Pračka pro hosty k dispozici (za poplatek).

Areál kempu je obklopen zalesněnými stráněmi, které společně s protékající říčkou dodají Vaší dovolené neopakovatelnou atmosféru.

KEMP KAROLINA ubytování v areálu kempu

Chaty (5 až 6 lůžek) - Poskytujeme ubytování ve 12ti nadstandardně vybavených chatách: 6× chata typu "A" (5 lůžek) a 6× chata typu "B" (6 lůžek). V obou typech chat je možnost přistýlky za poplatek. Chaty jsou dvoupatrové, každá má vlastní WC, umyvadlo se studenou vodou. K osobní hygieně, k praní prádla a mytí nádobí je k dispozici centrální soc. zařízení kempu. V každé chatě je k dispozici plně vybavená kuchyn, která disponuje čtyřplotýnkovou varnou deskou, lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a osotatním vybavením.

V chatě typu "A" je v patře jedna ložnice se čtyřmi lůžky.

V chatě typu "B" jsou v patře dvě samostatné ložice, jedna se třemi lůžky a druhá se dvěma lůžky.

Součástí všech chat je obývací místnost s jedním lůžkem a jídelním stolem, s přímým vstupem na prostornou, zastřešenou terasu se zahradním nábytkem (židle, stůl). Pro každou chatu jsou k dispozici lůžkoviny.

Apartmány (až 6 osob) - Poskytujeme ubytování ve dvou nadstandardně vybavených apartmánech s vlastní terasou v novostavbě (dokončené 06/2018). Apartmány jsou naprosto shodné vybavením i velikostí (45m2 + terasa 15m2). Apartmán je vybaven pro ubytování až 6 osob (4+2), t. j. 4 pevná lůžka + rozkládací sedací souprava situovánno jako byt 2+ kk. V každém apatmánu je k dispozici plně vybavená kuchyně, která disponuje čtyřplotýnkovou varnou deskou, lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a osotatním vybavením.

Mobilní domy (až 5 osob) - Luxusní campingové bydlení s vlastní krytou terasou až pro 5 osob (bez možnosti přistýlky). V mobilním domu jsou dvě ložnice - ložnice rodičů s "letištěm" a ložnice dětí s palandou a samostatnou postelí. Ve společné místnosti (obývák+kuchyňka) je plně vybavená kuchyňka (nádobí, příbory a vše potřebné k vaření) s plynovou varnou deskou a dřezem s tekoucí teplou vodou. V maxikaravanu je kompletní sociální zařízení (sprcha, umyvadlo, WC). Pro každý mobilní dům jsou k dispozici lůžkoviny.

Ubytovna turistického typu - Jednoduše vybavené dvou a třílůžkové pokoje, které disponují společnou, plně vybavenou kuchyní s elektrickým vařičem, lednicí, mikrovlnnou troubou a dalšími spotřebiči. Téř ubytování disponuje společenskou místností a WC. Sprchy se nacházejí mimo budovu v areálu kempu. Pro každé lůžko jsou k dispozici lůžkoviny.

Kempingové stání (stany, karavany) - K dispozici je Vám také 80 karavanových stání o rozměrech 70-100 m2 s elektrickou přípojkou (10 A). Pro majitele obytných vozů nebo karavan? je možnost využití výlevky chemického WC a doplnění zásob pitné vody.

Gastronomie

Přímo v areálu kempu Karolina je k dispozici občerstvení situované do zrekonstruované historické budovy zvonice z roku 1870. K dispozici jsou dvě terasy (zastřešená cca 60 míst / nezastřešená cca 30 míst).

Každý den / po celý den v sezon? nabízíme: teplé a studené nápoje (alkoholické i nealkoholické), hotová jídla, smažené pokrmy, pizza a další. . Pro skupiny je možné uspořádat grilování / vaření guláše na ohni a podobně

Okolí kempu a Brod nad Tichou

Celá tato oblast je atraktivní jak pro obdivovatele kulturních a historických památek tak pro milovníky sportu a přírody. Blízké okolí kempu je vhodné pro cykloturistiku. Na kole u nás objevíte, že třebaže náš region pokulhává úrovní infrastruktury (jedním z důvodů je řídké osídlení a poloha přímo za bývalou "železnou oponou"), tak nabízí nedotčenou přírodu protkanou sítí cyklotras a značených turistických cest. Dálkové cyklotrasy Euroregionu Egrensis propojují Čechy, Sasko, Durynsko a Bavorsko.

Camp Karolina se nachází na okraji lázeňské oblasti Západních Čech mezi hraničním pohořím Český les na západě, masivem Slavkovského lesa na severu a Bezdružickou pahorkatinou na východě. V blízkosti kempu se nacházejí přírodní parky - CHKO Český Les, Slavkovský les, Kosí potok a další.

Camping Karolina je také ideálním výchozím místem pro návštěvu celé lázeňské oblasti Západních Čech. Nedaleko jsou Mariánské Lázně a v dosahu výletu autem i Františkovy Lázně a Karlovy Vary.

Rezervovat ubytování v KEMP KAROLINA - Brod nad Tichou

Nejbližší ubytování Brod nad Tichou a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah