HOTEL14DVEŘÍ - Drnholec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově otevřený Hotel 14 Dveří, který je současně i památkově chráněnou historickou budovou se nachází ve vinařské obci s výhledem na Pálavu, nedaleko známého Aqualandu Moravia v Pasohlávkách a vodních nádrží Nové Mlýny.

Nabízíme plně vybavené pokoje a soukromé neplacené parkoviště. Momentálně je otevřena část hotelu s recepcí a vinotékou nabízející veškerý sortiment vín od Šlechtitelské stanice vinařské Velké Pavlovice, kde lze zakoupit kvalitní vína za velkobchodní ceny. Další část se zbývajícími pokoji, restauraci a školící místnost plánujeme otevřít v nejbližší době.

V našem okolí se lze věnovat mnoha aktivitám, jako je cykloturistika, pěší turistika, in-line, windsurfing, wakeboarding a rybaření.
Hotel 14Dveří se nachází pouhých 12km od historického a krásného města Mikulov, 15km od termálních lázní v rakouském městě Laa and der Thaya, 21km od Lednicko-Valtického areálu a 36km od letiště Brno-Tuřany.

HOTEL14DVEŘÍ ubytování v hotelu

Nabízíme plně vybavené dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky.

Okolí hotelu a Drnholec

V našem okolí se lze věnovat mnoha aktivitám, jako je cykloturistika, pěší turistika, in-line, windsurfing, wakeboarding a rybaření.
Hotel 14Dveří se nachází pouhých 12km od historického a krásného města Mikulov, 15km od termálních lázní v rakouském městě Laa and der Thaya, 21km od Lednicko-Valtického areálu a 36km od letiště Brno-Tuřany.

Rezervovat ubytování v HOTEL14DVEŘÍ - Drnholec

Nejbližší ubytování v Drnholci a okolí

Ubytování Drnholec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah