CHATA 69 - Benecko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Zažijte pohodu na horské chatě - s partnerem, rodinou nebo přáteli! V jakémkoli ročním období. . Chata 69 vám nabídne soukromí a příjemné zázemí pro outdoor nebo "indoor" aktivity – na víkend, na týden nebo i déle. .

Dovolujeme si Vám nabídnout ubytování v horské chatě, která se nachází na Benecku - přímo v centru Krkonoš. Chata s kapacitou 7 osob je vhodná pro rodiny (větší nebo dvě menší), skupiny přátel, kteří si chtějí vychutnat týdenní či víkendovou jízdu a pro víkendové pobyty párů. Celá chata je k dispozici pouze pro uzavřenou společnost a disponuje dvěma společenskými místnostmi (jedna s krbem a druhá s TV-SAT), plně vybavenou kuchyní (hrnce, pánve, talíře, sklenice, příbory, plynový sporák s troubou, mikrovlnka, lednice s mrazákem a varná konvice), mikro Hi-Fi systémem, dětskými hračkami a třemi ložnicemi. Chata disponuje jednou koupelnou s vanou a dvěma toaletami.

Celá chata disponuje bezdrátovým připojením k internetu zdarma prostřednictvím WiFi.

Na zahradě je pro hosty připraveno grilování se dřevem grátis a pro menší pískoviště s hračkami.

CHATA 69 ubytování v chatě

Všechny pokoje jsou dvoulůžkové s manželskými postelemi. K dispozici je jedna přistýlka, případně možnost spaní na rozkládacím gauči.

Gastronomie

K dispozici je vybavená kuchyň. Nejbližší restaurace se nachází 720 m od objektu.

Okolí chaty a Benecko

Naše chata je ideálním výchozím bodem k zajímavým turistickým atrakcím a horským tůrám s nádhernými výhledy - jeden takový si můžete vychutnat z nejstarší kamenné rozhledny Žalý (1019 m n. m.).

Pouhých 200m od chaty je dostupný vlek Macher, ze kterého se dostanete na hlavní 4 sedačkovou lanovku, celkem je ve skiareálu Benecko cca 10 lyžařských vleků o délce od 115m do 800m. V létě můžete využít cyklobusů a dostat se tak snadno do dalších zajímavých krkonošských středisek. V zimních měsících též nezapomeňte navštívit SNOWTUBING BOSÍNO Rokytnice nad Jizerou, kde zájemcům nabízíme volné vstupenky na atrakce. Cca 2 km od chaty se nachází Bowling bar na Benecku.

V letních měsících poté můžete vyrazit navštívit nedaleké aktrakce - bobová dráha Harachov, centrum Babylon Liberec, plavecký bazén + sauna v Jilemnici, Krkonošské muzeum v Jílemnici, Zoo Dvůr Králové a spousty dalších aktrakcí a zajímavostí.

Rezervovat ubytování v CHATA 69 - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah