HOTEL CAMELOT TISÁ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Camelot Tisá se nachází v turistické oblasti Krušných hor v CHKO Labské pískovce na okraji Česko-saského Švýcarska přímo u Tiských skal.

Vynikající zázemí a poloha pro výlety, turistiku, horolezce, houbaření, v okolí cyklotrasy, lyžařské vleky, běžecké stopy a spousta dalších aktivit.

Hotel Camelot Tisá se nachází v širším centru obce Tisá cca 550 m od vstupu do Tiských skal. Vyhledávané a ideální místo pro horolezce i pěší turistiku.

Hotel nabízí ubytování v 15-ti dvou až čtyřlůžkových pokojích a apartmánech s vlastní koupelnou a TV. Vlastní parkoviště.

Bezplatná WIFI v celých prostorách hotelu a restaurace

HOTEL CAMELOT TISÁ ubytování v hotelu

Hotel nabízí ubytování v pokojích typu Standart a Deluxe.

Pokoje standart jsou vybavené válendami s pevnou matrací, každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC, TV s pozemním příjmem.

Pokoje Deluxe mají nová pohodlná lůžka s vyšší matrací, vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a WC, TV s pozemním i satelitním příjmem.

Recepce

Recepce je k dispozici 8 - 19 hod

Gastronomie

Hotel Camelot má vlastní restauraci pro cca 65 hostů. Pro ubytované hosty nabízí bufetové snídaně, nyní i servírované večeře v rámci polopenze.

Okolí hotelu a Tisá

Tiské skály se nachází na východním konci Krušných hor v regionu CHKO Labské pískovce a na okraji Česko-saského Švýcarska. Tisá je turisticky velmi vyhledávaná lokalita. Nachází se zde skalní pískovcové město - Malé stěny, Velké stěny, Ostrovské skály a Rájecké skály - ráj pro horolezce a pěší turistiku. V okolí vede velké množství cyklostezek, propojených až do příhraničních oblastí Německa. K delšímu pobytu a návštěvě mnoha dalších turisticky zajímavých míst hosty inspiruje hotelový personál.

Rezervovat ubytování v HOTEL CAMELOT TISÁ

Nejbližší ubytování v Tisé a okolí

Ubytování Tisá

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah