PENZION KLOSE - Kubova Huť

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Klose jsou umístěny ve velmi klidném prostředí u lesa na jižním svahu Boubína, uprostřed Šumavy, ve výšce 1000 m n. m. v jedné z nejhezčích částí Šumavy.

Náš pension Vám poskytne ubytování v pohodlných dvoulůžkových pokojích nebo apartmánech s vlastním sociálním zařízením, kuchyňskou linkou a balkonem či terasou. Samozřejmostí je i možnost přistýlky.

Penzion je tvořený dvěma stylovými budovami - menším penzionem (původní Penzion Klose) a větší budovou dalšího penzionu. Obě budovy hostům poskytují výborný komfort za velmi příznivé ceny.

Ve větším penzionu je k dispozici velká společenská místnost s krbem a plzeňským pivem.

Hosté ocení i venkovní posezení u pece na pečení chleba, dětský lyžařský vlek, tenisový kurt v areálu, vlastní parkoviště u domu.

Gastronomie

K dispozici je vybavená kuchyňka na každém apartmánu / pokoji. Nejbližší restaurace se nachází 350 m od objektu.

Okolí pensionu a Kubova Huť

Cykloturistům i turistům nabízí oblast Boubínska různorodé terény, lehčí pro rodinnou turistiku i náročné terény pro zdatné sportovce, můžete si vypůčit i horské koloběžky. Okolí nabízí široké možnosti pro celoroční turistiku - Lipenské jezero, Národní parky Šumava a Bavorský les, Pasov, Linz a mnohé další. Nudit se zde nebudete ani na jaře či na podzim.

Rezervovat ubytování v PENZION KLOSE - Kubova Huť

Nejbližší ubytování v Kubově Huti a okolí

Ubytování Kubova Huť

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah