APARTMÁNY NEDRIK - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány NEDRIK - Ubytování v Krkonoších Rokytnice nad Jizerou nabízí svým návštěvníkům aktivní rekreaci i příjemný odpočinek. Můžete si vybrat z 6 kompletně vybavených apartmánů, 4 z nich mají balkony. Apartmány jsou pro 2-6 osob.

Apartmány NEDRIK - Ubytování v Krkonoších Rokytnice nad Jizerou nabízí svým návštěvníkům aktivní rekreaci i příjemný odpočinek. Můžete si vybrat z 5 kompletně vybavených apartmánů, 4 z nich mají balkony. Apartmány jsou pro 2-6 osob.

Můžete si vybrat z 6 kompletně vybavených apartmánů, 4 z nich mají balkony. Apartmány jsou pro 2-6 osob. Každý apartmán má vlastní kuchyňský kout s kompletním vybavením (nádobí, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, dvouplotýnkový vařič, lednice...), koupelnu + WC, Televizi a balkon (kromě jednoho). Pro hosty máme dále připraveno: povlečení, ručníky, osušky, toaletní papír, wi-fi zdarma, karta hosta - opravňuje hosta k čerpání různých slev (na skipassy, vstupy do zoo, bowling, do restaurace, na vstup do bazénu atd.). U domu je k dispozici pískoviště, domeček se skluzavkou, venkovní bazén pro děti, trampolína, lehátka, pergola s grilem.

Váš automobil zaparkujete zdarma na parkovišti u objektu.

APARTMÁNY NEDRIK ubytování v apartmánu

Každý apartmán má vlastní kuchyňský kout s kompletním vybavením (nádobí, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, dvouplotýnkový vařič, lednice...), koupelnu + WC, Televizi a balkon (kromě jednoho)

Gastronomie

Možnost vlastního vaření v apartmánu nebo v restauracích na okolí.

Okolí apartmánu a Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou nabízí svým návštěvníkům aktivní rekreaci i příjemný odpočinek. Toto krkonošské turistické středisko nabízí nádhernou horskou krajinu vhodnou pro turistiku, přírodní krásy a hlavně ideální vždy upravené lyžařské terény. Můžete se zde kochat krkonošskými dřevěnými roubenkami, které jsou typickou lidovou místní architekturou. V zimě jsou tu sjezdovky, upravené běžecké tratě, snowtubbing, snowpark a jiné. V létě odsud můžete vyrazit na Dvoračky, Zlaté návrší, Mumlavský vodopád, do Jizerských hor na kole, na skalní vyhlídku Stráž, máme pro Vás nespočet tipů na výlety. S dětmi můžete navštívit Muzeum hraček, kde je i dílna pro děti, v případě špatného počasí můžete vyrazit do Bozkovských dolomitových jeskyní.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY NEDRIK - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah