PENZION U NÁDRAŽÍ - Horšovský Týn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion "U Nádraží" Vám poskytne levné ubytování v Horšovském Týně. Sídlíme nedaleko centra při hlavním tahu Folmava-Plzeň.

Pro rodiny s dětmi nabízíme příjemnou variantu apartmánu o 2 místnostech pro plný komfort a klidné soukromí. Na přání je možné též uvést alternativy pokojů - např. pro případ vytížení v sezóně. Psi a jiní domací mazlíčci jsou vítani. Parkováni střeženo kamerou před domem. wifi zdarma.

PENZION U NÁDRAŽÍ ubytování v pensionu

Apartmán

Komfortní a pohodlný 4 lůžkový pokoj v 1. patře, předsíňka s kuchyňkou, koupelna a toaleta. Krásný a prostorný apartmán vhodný k dlouhodobému pobytu s příjemným výhledem do historického středu centra města. Další možnosti: Wi-fi internet, přistýlka, dětská postýlka, květiny, šampaňské, . . Těšíme se jakýmkoliv dalším přáním.

Pokoj 2

Dvojlůžkový pokoj v patře s oddělenými postelemi a výhledem do zahrady orientovaný na jižní stranu. Sprchový kout, vlastní wc mimo pokoj, LED TV, WIFI free. .

Pokoj 3

Samostatný jednolůžkový pokoj s vyvýšenou postelí (90×180 ), sprchový kout, vlastní wc u pokoje, LCD TV, WIFI free.

Pokoj 4

Krásný pokoj s patrovou postelí (horní lůžko 90×180 , dolní lůžko 120×180 ) standardně vybaven-sprchový kout, wc, LCD TV, WIFI free.

Pokoj 5

Třílůžkový příjemný pokoj v podkroví s oddělenými postelemi (možnost postele spojit), standardně vybaven-sprchový kout, wc, LCD TV, WIFI free.

Rezervovat ubytování v PENZION U NÁDRAŽÍ - Horšovský Týn

Nejbližší ubytování v Horšovském Týně a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah