ENDEMIT BOUTIQUE HOTEL & SPA - Horní Bečva

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

ENDEMIT Boutique Hotel & Spa je citlivě zasazen do svahu nad přehradou v obci Horní Bečva.

Díky své poloze nabízí jedinečný výhled do údolí i na nekonečné vrcholky okolních beskydských kopců. Kombinace moderní architektury a dokonalých služeb utváří jedinečné prostředí pro rekreační i firemní pobyty s možností sportovního vyžití nebo úplné relaxace.

V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází nepřeberné množství golfových hřišť a lyžařských sjezdovek, okolní krajina je protkána sítí turistických a cyklistických tras a na své si v letních měsících přijdou i milovníci houbaření či sběru borůvek.

Interiér v sobě spojuje prvky moderní architektury s teplými tóny textilií a dřeva.

ENDEMIT BOUTIQUE HOTEL & SPA ubytování v hotelu

Každý pokoj je vybaven exkluzivní postelí značky King Koil zajišťující dokonalý spánek. Váš pobyt krásně provoní kosmetika L’Occitane. Apartmány s kapacitou 2–6 lůžek disponují plně vybavenou kuchyní s varnou deskou, mikrovlnnou troubou, lednicí a myčkou nádobí. Pokoje s terasou nabízí malebný výhled do údolí. Největší mezonetová apartmá ENDEMIT a BESKYDY jsou vybavena dvěma koupelnami s odděleným WC, privátní saunou a prostornou obývací a jídelní místností. K dokonalému odpočinku v naprostém soukromí připravujeme další 3 pokoje Relax s privátní terasou, vanou a možností masážních a relaxačních procedur.

Rezervovat ubytování v ENDEMIT BOUTIQUE HOTEL & SPA - Horní Bečva

Nejbližší ubytování v Horní Bečvě a okolí

Ubytování Horní Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah