NA SAMOTĚ U VČELÍNA - Lančov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Na samotě U Včelína vás zve na skrytý klenot v jedné z nejkrásnějších částí České republiky. Schovaný v kopcích Vranovska, v srdci malebné Jižní Moravy, je skutečným rájem pro milovníky přírody, klidu... a ticha samotného! Jen okamžik od Vranovské přehrady a majestátních hradů a zámků. Vranovsko s pohádkovou přírodou a památkami staršími než 7 století, je ponořeno do dávné historie a je plné přírodních krás.

NA SAMOTĚ U VČELÍNA ubytování v pensionu

​Přírodní pokojdvoulůžkový pokoj s privátní koupelnouRomantický pokoj se soukromou koupelnou. Ideální pro páry či rodiny s dětmi do 15ti let. Pokoj je vybaven jednou manželskou postelí a spaním na patře, tkz. Bunkbed. Po předchozí domluvě vám nachystáme dětskou postýlku. Romantická venkovská atmosféra - láska na první pohled.
Medový pokojčtyřlůžkový pokoj se sdílenou koupelnouNechte si zdát opravdu sladké sny v našem žlutém pokoji. Medový pokoj je vybaven manželskou postelí a dvěma samostatnými lůžky. Ideální pro rodiny. Zážitek z pobytu Na samotě U Včelína tak bude ještě mnohem silnější.
Paví pokojčtyřlůžkový pokoj se sdílenou koupelnouStrávit noc jako na zámku můžete v našem modrém pokoji inspirovaném naším Panem pávem. Paví pokoj je vybaven velkou manželskou postelí a dvěma samostatnými lůžky. Ideální pro rodiny. Není nic lepšího, než se opravdu královsky vyspat.
Levandulový pokojdvoulůžkový pokoj se sdílenou koupelnouRomantický pokoj v levandulových tónech pro dva. Je vybaven velkou manželskou postelí pro Vaše maximální pohodlí. Ideální pro páry. Po předchozí domluvě možnost i dvou samostatných lůžek. Přejeme Vám ničím nerušené a voňavé sny.

Rezervovat ubytování v NA SAMOTĚ U VČELÍNA - Lančov

Nejbližší ubytování Lančov a okolí

Ubytování Lančov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah