PULSE FITNESS APARTMENTS - Benešov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Apartment Pulse Fitness se nachází na Hodějovského ulici v Benešově a nabízí ubytování v moderně zařízených apartmánech s možností welness & fitness.

V našem komplexu je k dispozici 10 samostatných bytů, které jsou vybaveny satelitní LCD televizí a bezplatným Wi-Fi připojením.

Přímo v budově můžete využít fitness a saunu zdarma. K dispozici je dále i privátní whirpool sauna, parní sauna, masáže, solárium, kosmetika, kadeřnictví, dětský koutek, ping pong nebo například plážový volejbal s terasou.

PULSE FITNESS APARTMENTS ubytování v hotelu

Součástí apartmánů je kuchyňský kout s varnou deskou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou, lednicí a kuchyňskými potřebami. Všechny ubytovací jednotky disponují samostatnou koupelnou s toaletou. Samozřejmostí jsou čisté ručníky, toaletní potřeby a pokojová služba zdarma.

Recepce

06:00 - 22:00

Okolí hotelu a Benešov

V naší těsné blízkosti leží dominanta středočeského kraje, zámek Konopiště, který je vzdálený pouhé 1,8 kilometru. Zámek je obklopen nádherným parkem s růžovou zahradou, obůrkou pro lesní zvěř a medvědáriem. K dispozici je prohlídkový okruh ekovláčkem, který vás sveze po Benešově a doveze přímo až na zámek. V konopišti si můžete zahrát golf nebo třeba zajít do továrního muzea značky Jawa. V blízkém okolí dále naleznete zámek Jemniště, hrad Týnec nad Sázavou, Týneckou rotundu, hrad Zbořený Kostelec, hrad Český Šternberk, Vlašimský zámecký park, zámek Vrchotovy Janovice, posvátnou horu Blaník s rozhlednou, cyklostezku podél řeky Sázavy nebo například rozhlednu Špulku a přírodní vyhlídky Smetanova a Máj, které byste ve svých toulkách středočeským krajem rozhodně neměli vynechat.

Rezervovat ubytování v PULSE FITNESS APARTMENTS - Benešov

Nejbližší ubytování v Benešově a okolí

Ubytování Benešov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah