PENZION PASEKY U ZAPADLÝCH VLASTENCŮ - Paseky nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Paseky U Zapadlých Vlastenců má společenskou místnost se samoobslužným barem, TV a krbem, kde se podávají snídaně, obědy i večeře. Kapacita hotelu je 24 lůžek (možnost přistýlek). Všechny pokoje jsou vybaveny sprchou, WC. Vlastní parkoviště u hotelu, letní terasa s posezením.

Možnost ubytování se psem. Vhodné i pro hromadné akce různého typu (svatby, oslavy narozenin, školy v přírodě, lyžařské kurzy, různé druhy soustředění, školení)

PENZION PASEKY U ZAPADLÝCH VLASTENCŮ ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou vybaveny sprchou, WC. Vlastní parkoviště u hotelu, letní terasa s posezením. Možnost ubytování se psem. K ubytování je možnost přiobjednat snídani či polopenzi.

Gastronomie

Penzion má společenskou místnost se samoobslužným barem, TV a krbem, kde se podávají snídaně, obědy i večeře. Vaříme kvalitní domácí kuchyni vhodnou především pro rodiny s dětmi. Celková kapacita společenské místnosti je 40 míst. Vhodné i pro hromadné akce nejrůznějšího typu (svatby, oslavy narozenin, školy v přírodě, lyžařské kurzy, různé druhy soustředění, školení).

Okolí pensionu a Paseky nad Jizerou

Rodinný penzion nacházející se ve spodní části horské obce Paseky nad Jizerou na západním okraji Krkonoš v oblasti chráněného území Krkonošského národního parku. Obec se rozkláda na pravé straně Jizerského dolu, nad ním se tyčí Hromovka a Kapradník, ve středu obce je skalnatý hřeben Mechovice. Obec byla založena patrně již v 16. století, nejstarší záznam je však až z roku 1654. V této době byly v nejstarší části obce zvané Makov skelné hutě a v Havírně se dolovalo stříbro. Kraj zapadlých vlastenců (nachází se zde Krkonošské muzeum – Památník zapadlých vlastenců) je jedním z nejoblíbenějších horských středisek u nás. Nabízí aktivní dovolenou v létě i zimě, ale také odpočinek, pohodu a relax. Penzion disponuje 24 lůžky v sedmi dvou až pětilůkových pokojích, vybavených vlastní koupelnou a WC. Samozřejmostí je WIFI v celém objektu. Parkování je v areálu pro zákazníky zdarma. V letních měsících můžete také využít zahradu s bazénem a dětským hřištěm. Součástí penionu je restaurace, lyžárna a úschovna kol. V zimě je pro milovníky běžek připraveno 25km upravených stop s možností napojení na jizerskou magistrálu nebo Krkonošský běžecký ráj. Pro vyznavače sjezdového lyžování je zde Skiareál Paseky, který je součástí Skiregionu (Paseky, Rokytnice, Rejdice a Příchovice). Nedaleko se nachází Kořenov či Harrachov. Nachází se zde i Snowpark. V létě můžete využít překrásné přírody k pěší turistice na množství vyznačených tras či cykloturistice, kde kromě jiných můžete využít Jizersko-krkonošskou magistrálu. Možnost zajištění výletů do blízkého okolí (Bozkovské jeskyně, sklárny v Harrachově, rozhledna Štěpánka, soutok Jizery a Mumlavy, Bílá skála 964m n. m. , bazény Jablonec nad Nisou, Liberec).

Rezervovat ubytování v PENZION PASEKY U ZAPADLÝCH VLASTENCŮ - Paseky nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Pasekách nad Jizerou a okolí

Ubytování Paseky nad Jizerou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah