HOTEL U KRBU - Vestec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Náš tříhvězdičkový Hotel U Krbu se nachází v dobře dostupné obci Vestec u Prahy, přímo u sjezdu z Pražského okruhu (Vestec, Kunratice), příjezd z D1 a Plzeňské. Prostorové řešení interiérů a stylové vybavení pokojů přináší domácí pohodovou atmosféru. Nabízíme kvalitní, cenově přijatelné ubytování pro osoby i firmy v poklidné lokalitě nedaleko hlavního města Prahy.

Náš hotel se nachází v obci Vestec u Prahy, přímo u sjezdu z Pražského okruhu (Vestec, Kunratice), příjezd z D1 a Plzeňské. Je situován do 2 budov A a B, vedlejší budova pouze přes parkoviště.
Hotel je situován cca 10 minut od metra C Budějovická. Spojení autobusem ze přibližně 200 metrů vzdálené zastávky. Kapacita hotelu umožňuje ubytovat 45 hostů, dohromady 19 pokojů a 1 větší apartmán. Firemní klientela jistě využije konferenční sály s kompletním technickým vybavením (data projektor, plátno), větší sál s kapacitou do 50 osob a menší do 15 osob.
V hotelu funguje recepce nonstop 24 hodin a v komplexu se nachází také stejnojmenná restaurace s bowlingem. Parkoviště před hotelem je bezplatné.

HOTEL U KRBU ubytování v hotelu

U nás v hotelu naleznete 2 kategorie pokojů. Kategorie A se nachází přímo v hlavní budově společne s recepcí, restaurací a bowlingem. Jsou zde prostornější a vícelůžkové pokoje. Na každém pokoji najdete bezplatné WIFI připojení, TV, rychlovarnou konvici, v koupelně fén, toaletní potřeby a ručníky.
Kategorii B najdeme ve vedlejší budově, která se nachází hned naproti recepci pouze přes parkoviště.

Recepce

Naše recepce je oteřená 24 hodin denně. Takže neni žádný problém přijet brzy ráno či pozdě v noci. Check in nejlépe od 14:00, check out do 10:00.

Gastronomie

Přímo v hotelu se nachází stejnojmenná restaurace, nabízí širokou nabídku pokrmů, kde si každý vybere to své.
Snídaně se zde podávají formou švédských stolů.
Prostory nabízí jak vnitřní sezení tak sezení na venkovní terase.
Kuchyně vaří do 22:00 a každý všední den nabízí od 11:00 do 15:00 denní menu.

Rezervovat ubytování v HOTEL U KRBU - Vestec

Nejbližší ubytování ve Vestci a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah