HOTEL ZLATÝ CHLUM - Česká Ves

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Zlatý Chlum Vám bude skvělou základnou pro vaše procházky či vyjížďky do nádherné panenské přírody Jeseníků.

Ubytování v hotelu ZLATÝ CHLUM Vám bude skvělou základnou pro vaše procházky či vyjížďky do nádherné panenské přírody Jeseníků.

Poloha hotelu je ideální pro vaši dovolenou, rekreaci, relaxaci i aktivní odpočinek. Centrum Jeseníku je vzdáleno jen 3 kilometry.

Samotný hotel je vybaven saunou a posilovnou. Hotel je plně bezbariérový a zajišťuje služby, které přispívají k vašemu pohodlí - organizace výletů, rezervace lázní, vyhlídkových letů, projížděk na koni a dalších příjemných aktivit.

Hotel nabízí hostůmí ubytování v příjemných stylově zařízených 2, 3 a 4 lůžkových pokojích a dvou apartmánech, z nichž některé mají možnost přistýlky.

HOTEL ZLATÝ CHLUM ubytování v hotelu

Všechny pokoje hotelu ZLATÝ CHLUM jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, WC, televizí se satelitním příjmem, telefonem a možností internetového připojení. Na požádání je možno na pokoj zapůjčit dětskou postýlku a elektronickou chůvičku. Hotelové ubytování odpovídá kategorii 3 plus.

Gastronomie

Hotel se může pochlubit vyhlášenou kuchyní, která znásobí váš pocit z dobře strávené dovolené nebo jen prodlouženého víkendu.

Rezervovat ubytování v HOTEL ZLATÝ CHLUM - Česká Ves

Nejbližší ubytování v České Vsi a okolí

Ubytování Česká Ves

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah