CHATA PRÝGL - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Nabízíme jedinečné ubytování v luxusní VILE přímo u pláže na Brněnské Přehradě. Klimatizované pokoje, sauna, bazén, krb, hřiště s gumovým povrchem, čluny. Chata je skvěle vybavena pro rodinnou rekreaci nebo pro pronájmy na oslavy a různé akce. Oplocený velký pozemek zajišťuje maximální soukromí. Ubytování pro 8 osob, přistýlky jsou možné po dohodě. Dvě ložnice s balkonem, výhled na vodní plochu a na bazén. u bazénu je druhá letní kuchyně, gril, udírna, ohniště. šipky, stolní tenis.

Chata PRYGL**** Brněnská Přehrada nabízí příjemné ubytování na Brněnské přehradě. Ubytování ve dvoupodlažní vile, která je klimatizovaná, kapacita ca 8 osob. Chata leží pouhých 50 m od vody, krásná travnatá pláž s pěkným vstupem do vody. Máme k dispozici tři laminátové čluny s pádly. Ze všech pokojů je nádherný výhled na okolní přírodu a na vodní hladinu Přehrady. Brněnská Přehrada je atraktivním místem pro rekreaci. Udržované pláže se spoustou dětských hřišť a dalších sportovních zařízení, převlékárny, sociální zařízení. V podkomorských lesích najdete zajímavá turistická místa. Přímo u chaty je cyklostezka. Každoročně je Brněnská Přehrada místem konání velkolepé světové soutěže ohňostrojů IGNIS BRUNENSIS i s bohatým doprovodným programem. Další velkou akcí je MOTO GP.

Hosté zde mohou využít ubytování pro 8 osob ve třech pokojích, kterými chatka disponuje.

Vila PRYGL nabízí hostům také zahradu se sezónním bazénem, který je vyhřívaný a zastřešený, dále 2× posezení, finská sauna, bohaté sportovní zázemí pro konání veřčírků a oslav.

Obývací pokoj je propojený s kuchyní a jídelnou s přímým vstupem na zastřešenou terasu. Kuchyň v chatě je kompletně vybavená nádobím a příbory. Spotřebiče: ledničk s výrbníkem ledu a tříště, kávovar, mikrovlka s grilem, sklokeramická deska.

Venkovní kuchyně je rovněž vybavená. Druhá lednice, gril, udírna. U bazénu jsou lehátka.

Automobily mohou hosté parkovat přímo před objektem.

Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi.

Další vybavení: 2× TV/SAT, krb na dřevo, topení přímotopy elektrickými celoročně, masážní sprchový kout, finská sauna, sportovní hřiště s gumovým povrchem, stolní tenis, šipky, letní kuchyně,

Lůžka na spaní jsou připravena včetně lůžkovin a povlečení, ručníky, toaletní potřeby, čistící prostředky, utěrky.

CHATA PRÝGL ubytování v chatě

Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací. Chata má vlastní, plně vybavenou kuchyni a vlastní sociální zařízení. V patře jsou dvě ložnice se vstupem na balkon s poseznením a s výhledem. Ložnice A je pro 4 osoby (manželské dvojlůžko a palanda). Ložnice B je pro dvě osoby (manželské dvojlůžko, vestavná skříň, TV). Koupelna v patře s masážním sprchovým koutem a WC. V přízemí je obývací pokoj s krbem, další TV, kuchyně a jídelní stůl. Úložná místnost - šatna, předsíń, WC s umyvadlem. V obývacím pokoje je rozkládací pohovka na dvě lůžka. možnost přistýlek. VYBAVENÍ KUCHYNĚ: sklokeramicka varná deska, mikrovlnná trouba s grilem, kávovar MIELE, americká lednice (výrobník ledu a ledové tříště). Nádobí, příbory, utěrky. Z kuchyně a z obývacího pokoje je vstup na terasu, kde je zastřešené posezení se zahradním nábytkem.

VENKOVNÍ VYBAVENÍ CHATY: vlatní vyhřívaný bazén s protIproudem a s možností zastřešení (koupat se můžete od dubna do října), zahradní domek, kde se nachází jednak letní kuchyně pro grilování, dále finská sauna a prostorná místnost pro úschovu kol a sportovního vybavení. U bazénu jsou lehátka. Pro grilování a párty je přiravem velký gril s otočným motorkem, udírna na 30 kg masa, velké posezení u bazénu.

SPORTOVNÍ VYŽITÍ NA CHATĚ: u chaty máme multifunkční hřiště s odpruženým gumovým povrchem (nohejbal, házená, soft tenis, malá kopaná), stůl na stolní tenis, šipky, tři laminátové čluny, pádla a vesty.

- povlečení, ručníky, utěrky, čistící prostředky, toaletní potřeby v koupelně

Recepce

celoroční ubytování, ubytování - příjezd a předání klíčů po předchozí telefonické dohodě se správcem

Gastronomie

V Chatě je perfektní vybavení obou kuchyní pro Vaši grilovačku či vaření. Můžete využít i restaurace v okolí chaty. Např. hned na pláži je stánek občerstvení s posezením. Další dvě restaurace najdete ca 600m od chaty (Výletní restaurace Princezna a restaurace U Šuláka. Obě s letní zahrádkou a dětským hřištěm. Pokud si zajdete do Přístaviště, čeká Vás tam množství restaurací, stánků s občerstvením, točená zmrzlina a bary s míchanými nápoji. Pořádají se tam i letní hudební večery.

Okolí chaty a Brno

Chata PRÝGL se nachází přímo u krásné travnaté pláže Brněnské Přehrady, jen 50 m od vody. Pohodlný přístup do vody po schodech. V okolí chaty je množství značených turistických tras - Podkomorské lesy. Přímo u chaty je cyklostezka, okružní kolem celé přehrady. Na blízký Hrad Veveří dojedete na kole nebo také po přehradě - parníkem.

SPORTOVNÍ AKTIVITY:

- TENISOVÉ KURTY JEN 600 M OD CHATY

- WELLNESS A SAUNOVÝ SVĚT MAXIMUS RESORT

- GOLFOVÝ RESORT KASKÁDA

- BEACH VOLLEYBALLOVÉ KURTY

- YACHTING

- IN-LINE STEZKY

- sportoviště na městských plážích kolem přehrady

- DĚTSKÁ HŘIŠTĚ

TIPY NA VÝLETY:

Hrad Veveří

historické pamětihodnosti města Brna

jeskyně - Moravský Kras

Lednicko-Valtický areál

každoročně se v Brně pořádá velkolepá akce MOTO GP - Masarykův okruh

Ohňostrojová show a mezinárodní soutěž ohňostrojů IGNIS BRUNENSIS (přelom květen a červen)

Rezervovat ubytování v CHATA PRÝGL - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah