PENZION EDEN - Malá Morávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Eden se nachází v obci Malá Morávka – Karlov pod Pradědem.

Může být ubytování turistického typu zároveň pohodlné? Ano, může. Přesvědčíme vás o tom v penzionu Eden v obci Malá Morávka – Karlov pod Pradědem.

Penzion Eden poskytujeturistické ubytování v horském údolí u Malé Morávky, pod nejvyššími vrcholyJeseníků. Má příhodné podmínky pro skupinové pobyty, od škol v přírodě přeslyžařské výcviky až po soustředění firemních nebo sportovních kolektivů. Porekonstrukci pokojů je skvělým ubytováním i pro páry a rodiny. Pár stovek metrůto máte ke Ski Aréně Karlov, kousek odtud se nachází lázně Karlova Studánka. Tří až šestilůžkové pokoje disponují vlastním sociálním zařízení a TV. Využívatlze společenskou místnost s televizí. Hosté bezplatně zaparkují přímo předbudovou.

PENZION EDEN ubytování v pensionu

Ke každému pokoji v PenzionuEden patří samostatná koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem. Ve výbavěmají pohodlné postele a dostatečné úložné prostory. Celou budovupokrývá bezplatný bezdrátový Wi-Fi signál s internetovým připojením. Hosté mohou využít služby a vybavení centrálního hotelu Kamzík (300 m). Ubytování s domácím mazlíčkem je možné po dohodě a za příplatek.

Recepce

Rezervace přijímá recepce v centrálním hotelu Kamzík.

Gastronomie

V Penzionu Eden máme najdete stravováníturistického standardu. V ceně ubytování je vždy zahrnuta polopenze, kteráobsahuje snídani formou bufetu a tříchodovou večeři (polévka, hlavní chod, moučník). Přímo v penzionu se nevaří, jídlo je dováženo z centrálního hoteluKamzík.

Okolí pensionu a Malá Morávka

Turistika: Malá Morávka a Karlov jsou výchozími místy pro velké množství turistických tras jako Nová Ves, Žďárský Potok, Alfrédka, Ovčárna (Petrovy kameny), Praděd, Červenohorské sedlo, Karlova Studánka – klimatické lázně s možností pokračování po turistické naučné stezce údolím vodopádů Bílé Opavy na Ovčárnu - doporučujeme pro dospělé i děti.

Koupání: venkovní bazén u Horského hotelu Moravice (300 m) vnitřní vyhřívaný bazén s venkovní terasou a vířivkou - v Hotelu Kamzík (300 m) krytý bazén Břidličná - 12 kmWellness centrum Bruntál - 15 km

Lanová centrum s dětským hřištěm: Pred partnerským hotelem Kamzík (300 m) se nachází venkovní lanové centrum s dětským hřištěm. Hostům penzionu Eden k dispozici.

Zimní vyžití: Oblast Malé Morávky a Karlova patří k nejvyhledávanějším lyžařským areálům z celé oblasti pohoří Jeseníků. Přímo v Karlově, ve vzdálenosti od 150 metrů do 1,5 km od penzionu EDEN, se nachází atraktivní lyžařská aréna.

Ski aréna Karlov:

K dispozici je 12 km sjezdovek dostupných na jeden skipas. Atraktivní lyžařská aréna vznikla propojením tří areálů Ski Karlov, Kazmarka, Myšák, Klobouk - Olomoučák. V provozu jsou 3 sedačkové lanovky, 4 vleky (2× kotva, 2× poma), celkem 17 sjezdovek všech obtížností od mírných až po závodní. Nová rodinná sjezdovka nabízí přes 1400 m pohodového lyžování. 4 sedačková lanovka Karlovský Express s bublinami. Atraktivní večerní lyžování.

Rezervovat ubytování v PENZION EDEN - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah