GRANDHOTEL TATRA - Velké Karlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Grandhotel Tatra je nadstandardní hotelový komplex s konferenčním zázemím a unikátním wellness centrem, poskytující špičkovou gastronomii, založenou na lokálních produktech. V Grandhotelu Tatra vás okouzlí atmosféra vysokohorského hotelu s individuálním přístupem ke klientovi, moderní vybavení a vysoký standard poskytovaných služeb. Návštěvníci mají k dispozici 41 moderních pokojů a apartmánů. K dispozici je také kongresový sál se 100 místy. Samozřejmostí je vlastní parkoviště, které čítá 80 míst k zaparkování. Hosté mohou také využít wellness zónu se 4 druhy saun, relaxační místnost, vířivku nebo wellness bar. Dalším lákadlem může být také aqua zóna se sluneční terasou, bazén s vodními atrakcemi a venkovní vířivka. Připojení k internetu je dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě Wifi v celém objektu hotelu.

GRANDHOTEL TATRA ubytování v hotelu

Všechny pokoje hotelu mají nádherný výhled do údolí nebo na okolní lesy. Některé pokoje mají i balkony. Všechny pokoje mají velkou komfortní postel s kvalitními matracemi, na kterých se vám bude spát jako v pohádce.

APARTMÁN GRAND - jedinečné spojení s přírodou Vám nabízí náš podkrovní Grand apartmán. Neodolatelný výhled do údolí ve spojení s přírodním stylem zařízení vytváří komfortní atmosféru pro opravdový odpočinek.

APARTMÁN EXCLUSIVE - v komfortním apartmánu s výhledem do údolí a na hory vám zpříjemní pobyt pohovka, minibar, TV a kuchyňský kout.

SUITE - v těchto pokojích s výhledem do údolí nebo na hory je vám k dispozici pohovka, klimatizace a 2 TV. Obývací pokoj je oddělen paravanem a v některých případech je možné jej vybavit přistýlkou.

SUPERIOR - Odhlučněný dvojlůžkový nebo jednolůžkový pokoj s minibarem, županem a koupelnou se sprchovým koutem.

Gastronomie

Restaurace poskytuje špičkovou gastronomii. Vynikající zdravé suroviny, moderní technologie, gurmánské recepty. Důraz klademe na čerstvost a kvalitu surovin. Většina produktů pochází z nedaleké farmy, což ocení naši hosté při snídani nebo i při výběru z à la carte menu. Známý a uznávaný šéfkuchař Petr Novotný přímo dohlíží na to, aby jídlo bylo také zážitkem, ale hlavně aby chutnalo a naši hosté se cítili jako v nebi.

Některé z našich bylinek pěstujeme přímo u hotelu, ve skleníku. Jejich čerstvost ještě více přispěje k chuti gurmánských specialit. Naším cílem je nabízet hostům regionální bio potraviny, které jsou ušetřeny od chemikálií. Tato myšlenka je v symbióze s naším přesvědčením o zdravém životním stylu.

Rezervovat ubytování v GRANDHOTEL TATRA - Velké Karlovice

Nejbližší ubytování ve Velkých Karlovicích a okolí

Ubytování Velké Karlovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah