EASY HOUSING HOSTEL - Praha

Více o hostelu

Popis ubytování

Easy Housing Hostel nabízí ubytování v Praze v nově zařízených pokojích s mnoho dalšími službami.

Každé ubytování v Praze nabízí celou řadu různých služeb. To je založeno na individuální kapacitě a potřebách cestujících. Náš hostel v Praze nabízí následující vybavení. V pokojích a ve všech prostorách budovy je přísně zakázáno kouřit. V případě porušení tohoto pravidla bude uložena pokuta ve výši 2 000 Kč.
Wi - Fi připojení k internetu ve všech pokojích a prostorách hostelu.
Žehlicí potřeby.
Fén je k dispozici k zapůjčení na recepci a nikdy není zahrnut v ceně ubytování. Ručníky jsou k prodeji na recepci.
Skříňky k dispozici za symbolický poplatek 50 Kč za použití. Zeptejte se na recepci.

EASY HOUSING HOSTEL ubytování v hostelu

Sdílené pokoje-Ideální pokoj pro individuální cestovatele, kteří hledají více soukromí, ale přesto sdílejí pokoj s ostatními cestujícími, kteří hledají bezpečný pobyt v Praze a rádi se setkají s podobnými směry. Společný pokoj s palandami. Každý pokoj je vybaven velkými dřevěnými palandami nebo železnými palandami navrženými pro maximální pohodlí našich hostů. Pro vaše pohodlí používáme kvalitní hotelové matrace a ložní prádlo. Ve stejném patře je velký společný / obývací prostor. Ve stejném patře jsou k dispozici skříňky a klíče si lze vyžádat na recepci.

Soukromé pokoje- Sdílená koupelna je hned za rohem na chodbě. K dispozici máte velký společný / obývací prostor ve stejném patře. Pro vaše pohodlí používáme kvalitní hotelové matrace a ložní prádlo. Ve stejném patře je velký společný / obývací prostor. Všechny naše pokoje jsou speciálně přizpůsobeny pro skupinové ubytování v Praze a nabízejí skvělé pohodlí za přijatelné ceny ubytování. Skupiny cestující jakéhokoli druhu jsou vždy vítány, aby u nás zůstaly a zažily pražskou pohostinnost z první ruky.

Rezervovat ubytování v EASY HOUSING HOSTEL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah