PENZION MALÉ LIPNO - Černá v Pošumaví

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Malé Lipno v Černé v Pošumaví přímo u břehu lipenského jezera.

Penzion Malé Lipno nabízí příjemné ubytování v rekreačním domě na břehu (malého) Lipna v obci Černá v Pošumaví.

Okolní prostředí poskytuje velké množství relaxačního a sportovního vyžití v létě i v zimě. Místo je velice vhodné pro rodinnou dovolenou s dětmi, pro páry a ideální i pro rybaření, vzhledem k snadnému přístupu k vodě (15 m) přímo z našeho pozemku.

Hosté se mohou ubytovat ve dvou až šestilůžkových pokojích a využít oplocený pozemek s parkováním u domu. Na pozemku je možné také využívat ohnitě, pergolu s posezením a grilem.

Pro děti je zde k dispozici dětský dřevěný domeček plný hraček.

Připojení k internetu je dostupné v celém objektu prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi.

PENZION MALÉ LIPNO ubytování v pensionu

Nabízíme příjemné ubytování v nově a moderně zařízených pokojích s vybavenou kuchyní (pro vlastní vaření), TV, koupelnou se sprchou a toaletou.

Okolí pensionu a Černá v Pošumaví

Lipno je oblíbeným cílem pro milovníky vody pro jeho písčité pláže a jedna z nejlepších lokalit vodních sportů (windsurfing, jachting. .) a je také vyhlášeným rybářským revírem. Lipensko protínají cyklostezky a turistické trasy různých délek i náročností. Letní koupání v jezeře, vodní sporty, cyklistika, in-line bruslení, procházky či houbaření je v zimě vystřídáno sjezdovým i běžeckým lyžováním, nebo bruslením na zamrzlé hladině Lipna.

Za výlety se můžete vypravit na zříceninu Vítkův kámen, na Čertovu Stěnu, v Lipně nad Vltavou navštívit stezku korunami stromů, bobovou dráhu, bikepark a aquaworld nebo hopsárium. Vydat se můžete do poštovního muzea ve Vyšším Brodě, objevit kouzlo hradu Rožmberk a také navštívit překrásný Český Krumlov.

Rezervovat ubytování v PENZION MALÉ LIPNO - Černá v Pošumaví

Nejbližší ubytování v Černé v Pošumaví a okolí

Ubytování Černá v Pošumaví


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah