PROFAMILY HOTEL TOP - Benecko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

ProFamily Hotel TOP Benecko Díky krásné okolní přírodě, výborné restauraci a naší poloze v bezprostřední blízkosti lesa, sjezdovek, běžeckých, cyklistických i turistických tras je Hotel ProFamily TOP výborným místem k Vaší dovolené.

Vybavené hřiště, rychlá wifi, veliká zahrada, grilování, udírna, lyžárna s kolárnou, společenská místnost, bar a restaurace se zahrádkou, která přímo vybízí k odpočinku nejen při letních večerech ale i kdykoli přes den.

Animační programy pro děti, dětská vnitřní herna, venkovní veliká klouzačka pro dva, houpačka, dětský srub, pískoviště, hřiště, ohniště, louka... .

Hotel ProFamily TOP nabízí ubytování ve 2-4 lůžkových nově zrekonstruovaných pokojích či rodinných apartmánech až pro 7 osob.

Náš hotel se pyšní domácí kuchyní, vaříme z čerstvých surovin, které odebíráme od místních dodavatelů. Hotel disponuje restaurací, barem, grilem a udírnou, Wi-Fi internetových připojením zdarma, parkovištěm pro osobní auta i autobusy, společenskou místností, lyžářnou a úschovnou kol. Dětský koutek a herní prvky na zahradě zpříjemní pobyt i těm nejmenším. K dispozici jsou i dětské chůvičky. Venkovní zahrádka přímo vybízí k odpočinku a posezení nejen během letních večerů.

Díky krásné okolní přírodě, zahradě, službám a naší poloze v bezprostřední blízkosti lesa, sjezdovek, běžeckých, cyklistických i turistických tras je Hotel Pro Family TOP je také ideálním místem pro skupinové pobyty dětí všech věkových kategorií, rodinné dovolené nebo sportovní pobyty. Hotel je přehledný a kompaktní, celá skupina tak bude jednoduše pohromadě.

PROFAMILY HOTEL TOP ubytování v hotelu

Hotel ProFamily TOP Benecko nabízí komfortní ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích.
V hotelu TOP jsou 2, 3 a 4 lůžkové pokoje a rodinné pokoje, které se skládají ze dvou samostatných pokojů, společné předsíně, koupelny a WC. Celková kapacita rodinného pokoje je 7 lůžek s možností přistýlek.
Všechny pokoje v hotelu TOP mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletu. Podlahovou krytinou v pokojích jsou koberce. Výhledy na okolní kopce se můžete potěšit z balkónu či okna na pokoji.
Pokoje disponují internetovým připojením WiFi zdarma a LED TV. Na Vaše přání můžeme na pokoj půjčit dětskou cestovní postýlku, videochůvičky nebo fén atd.
V pokojích jsou manželské postele 200×180 cm a single postele velikosti 195×90 cm vybavené novými matracemi. Součástí vybavení pokoje jsou ručníky, povlečení a základní hygienické vybavení koupelny.
V ProFamily hotelu TOP dbáme na bezpečnost. Elektrické zásuvky jsou vybavené vnitřní dětskou pojistkou a každý pokoj má požární hlásič napojený na centrální dispečink. Hotel je vybaven kamerovým systémem společných prostor a je střežen pultem centrální ochrany s výjezdovou jednotkou.

Recepce

Otevírací doba recepce je: 9:00 - 22:00

Telefon na Recepci

Gastronomie

Snídaně / Breakfast / Frühstück: 7:30 - 9:30 Restaurant: 11:30 - 21:30 Bar: 11:30 - 22:00 +

Každé vaření začíná surovinami.

Rádi se potkáváme s menšími pěstiteli a chovateli, kteří nám poskytnou to nejlepší ze své produkce. Většinu farem sami pravidelně navštěvujeme. Jde nám o budování přátelského vztahu dodavatel - odběratel.

Zdravé a kvalitní vaření v sobě zahrnuje výběr surovin. Proto si vybíráme čerstvé a kvalitní suroviny s jasným původem. Vaříme bez zbytečných příměsí, polotovarů a potravin s nevhodnými & . 34; éčky& . 34; . Jídla připravujeme podle tradičních receptur. Žádné suché směsi, žádný drobivý polotovar. Poctivé masové a zeleninové vývary bez instantních bujónů.

Naše kuchyně v TOPu je Vám otevřena. Přímo z restaurace můžete sledovat čilé dění v kuchyni.

Ubytování v ProFamily Hotelu TOP Benecko zahrnuje snídani formou švédského stolu. Těšit se můžete na pečivo z místní pekárny, marmelády, domácí pomazánky, šunku, sýry, vajíčka, párky, čerstvé ovoce a zeleninu, cereálie, müsli, jogurt, med a jiné.

Stravování nabízíme i formou polopenze (3 chodové menu). Restaurace nabízí sezónní jídla á la carte, ze surovin dodávaných nejen od místních dodavatelů. Nabídce vévodí česká kuchyně.

Okolí hotelu a Benecko

Vzdušné lázně v Krkonoších, to je Benecko. V nadmořské výšce okolo 900 metrů nabízí úžasné výhledy a pobyt v přírodě - Krkonošském národním parku. Díky své unikátní poloze se Benecko nachází většinu roku nad úrovní smogového mraku, a zaručuje tak nejenom čistý a voňavý horský vzduch, ale i nejvíce slunečných dnů v roce.

- V létě na Benecko -
Léto je na Benecku stejně neodolatelné jako zima. Příroda Krkonošského národního parku vybízí k procházkám a túrám po okolí. Ani ti, kteří chodí neradi pěšky nemusí zoufat. Pro cyklistické výlety je připravené velké množství cyklostezek a ze sedla kola tak uvidíte mnohem více úchvatné přírody. Okolí nabízí i vyžití jako je geocatching, inlinové stezka a nebo už legendární Lufťákova stezka
Přímo na Benecku je několik značených okruhů různých obtížností, od dětských až pro velmi dobré bikery.
Poznejte Benecko a jeho okolí také na koloběžkách. Stačí si je jen na Benecku vypůjčit a užít si na nich skvělou zábavu. Na vybraných trasách vás čeká několikakilometrový sjezd s dopravou zpět na Benecko.
Provoz lanovky Kejnos výrazně ulehčí cestu nejen turistům, ale i cyklistům mířících například na rozhlednu Žalý. Cyklisté i pěší s kartou hosta, kterou obdržíte v hotelu budou mít lanovku s 50% slevou a děti do 12 let zdarma. (termíny na />
Ideální je také napojení na cyklotrasy KRNAP (Krkonošský národní park - chráněné přírodní území). Mapu cyklotras KRNAP a cyklobusů, jejichž páteřní linka má na Benecku několik zastávek naleznete na Cyklo-busem se dostanete zpět např. z Jilemnice, nebo Vrchlabí
— Lyžování v Krkonoších —
ProFamily Hotel TOP Benecko je ideálním místem pro ubytování u skiareálu.
Ski areál Benecko v Krkonoších je moderním skiareálem, který nabízí ideální podmínky lyžování pro rodiny s dětmi. Najdete u nás rozmanité prosluněné svahy nejen pro lyžaře začátečníky a mírně pokročilé, ale i slalomový svah pro sportovně laděné lyžaře:
- dva snowparky
- 4 sedačková lanovka
- 12 vleků
- 2 snowtubingové dráhy
- umělé zasněžování
- každodenní večerní lyžování
A co ti nejmenší?
S nejmenšími dětmi může celá rodina sáňkovat a bobovat. Prostě ideální dovolená pro rodiny s dětmi. Pro nejmenší lyžaře je na Benecku několik malých vleků, 2 dětské pásy a 2 snowtubingové dráhy, dětský skipark a Family aréna.
Jezdíte na běžky?
Perfektní úprava, velké množství tras, rozhledy do kraje a vysoká nadmořská výška, to je kombinace, díky níž Benecko nabízí jedny z nejlepších podmínek pro běžecké lyžování v České republice. Tratě mají dostatečnou šířku a parametry jak pro klasiku, tak pro bruslení. Lyžařské tratě jsou zároveň napojeny na další běžecké trasy na Žalý, do Vrchlabí, přes Rovinka na Mísečky a dále na hřebeny Krkonoš s napojením na Krkonošskou běžeckou magistrálu. Celkem je tak v zimě k dispozici přes 100 km upravovaných tras.

Rezervovat ubytování v PROFAMILY HOTEL TOP - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah