HOTEL DVŮR - Písková Lhota

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Dvůr nabízí ubytování na okraji Mladé Boleslavi v obci Písková Lhota což je od samotného centra vzdáleno 5 km. Nabízíme ubytování ve 22 nových prostorných pokojích v uzavřeném areálu se zahradou a altánem. Z pokojů je unikátní výhled na zámek Stránov a údolí řeky Jizery. Areál disponuje vlastní restaurací a školící (konferenční) místností - je vhodný na pořádání firemních akcí, rodinných oslav, seminářů, školení zaměstnanců, svateb nebo teambuildingů. Výhodou je i dostupnost z hlavního města Prahy - cca 30 min. po dálnici R10 a sjezd na 33 nebo 40 km.

Hotel Dvůr nabízí 22 pokojů k ubytování, restauraci, konferenční místnost, venkovní altán s grilem, venkovní posezení u jezírka, velkou zahradu. Nachází se v klidné části obce a zaručuje dostatek klidu, pohody a soukromí.

HOTEL DVŮR ubytování v hotelu

Hotel dvůr disponuje celkem 22 pokoji o celkové kapacitě 46 lůžek. Zpravidla se jedná o nové dvoulůžkové pokoje s postelí o rozměrech 180×200 cm - tyto pokoje se také nabízejí ve verzi jednolůžkové. Každý pokoj má svou vlastní koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem. Na pokojích plochá Led TV a wifi zdarma. Většina pokojů má výhled do zahrady - některé přímo na zámek Stránov. Z 22 pokojů je 1 pokoj jako bezbariérový, 1 apartmán a 1 pokoj s terasou.

Recepce

Zpravidla je check-out od 8:00 - 11:00 a check-in od 14:00 - 20:00 nebo po telefonické domluvě

Gastronomie

Přímo v areálu hotelu se nachází restaurace, která je však na objednání. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně.

Okolí hotelu a Písková Lhota

V bezprostředním okolí můžete navštívit zámek Stránov, Letecké muzeum Metoděje Vlacha, Škoda Muzeum. Kolem hotelu vede cyklotrasa. V dojezdové vzdálenosti do 30 minut můžete být na Máchově jezeře, hradech - Bezděs, Houska, Kokořín, Kost, zámcích - Humprecht, Bělá pod Bezdězem, Staré Hrady, Hrubá Skála, Svijany nebo Českém ráji

Rezervovat ubytování v HOTEL DVŮR - Písková Lhota

Nejbližší ubytování Písková Lhota a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah