VALACHY CHATA - Velké Karlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Valachy Chata nabízí ubytování v nově postavené valašské roubence na okraji obce Velké Karlovice. Chalupa je postavena na krásném místě s výhledem na les, zároveň je v docházkové vzdálenosti do centra obce a cca 200m od cyklostezky Velké Karlovice - Vsetín.

Ubytování je vhodné především pro rodiny s dětmi.

Chalupa poskytuje možnost ubytování pro 1 - 10 osob ve 3 ložnicích. Dispoziční řešení chalupy je 4+kk.

Samozřejmostí je WI-FI a rozvody internetu do každého pokoje.

Pro lyžaře máme nachystány stojany na lyže a vysoušeče lyžáku, rukavic nebo bot.

Dům je postaven v souladu s přírodou a místními tradicemi. Základem je surové dřevo a jako izolace je použita ovčí vlna. Ovčí vlna působí jako prostorový filtr a přírodní čistička vzduchu, dokáže odbourávat některé škodliviny v interiéru. Udržuje optimální úroveň vlhkosti, nedráždí pokožku ani dýchací cesty a je zcela zdravotně nezávadná. V obývacím pokoji je krásná pec, na které si mohou poležet děti i dospělí.

VALACHY CHATA ubytování v chatě

Plně vybavená kuchyň s jídelním koutem (indukční varná deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, lednička s mrazákem, rychlovarná konvice, nádobí, drobné kuchyňské spotřebiče). Možnost vaření nabízí i pec s plotnou a troubou. Jídlo upečené v troubě dodává pokrmu spolu s aroma ze dřeva jedinečnou chuť. Obývací místnost s pecí, TV, sedací souprava, pro děti máme nachystané stolní hry, dětský koutek, dětskou krmící židličku, nočník, dětské zachodové prkýnko, cestovní postýlku a pro venkovní zábavu slouží houpačka, pískoviště, skluzavka a trampolína. V přízemí je podlahové vytápění vhodné pro hraní dětí, které si tak nehrají na studené podlaze.

Rezervovat ubytování v VALACHY CHATA - Velké Karlovice

Nejbližší ubytování ve Velkých Karlovicích a okolí

Ubytování Velké Karlovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah