REZIDENCE ADALBERT - Valtice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Rezidence Adalbert je romantické ubytování pro 1-5 osob. Tento nadstandardně vybavený dům s vlastním vinným sklepem můžete najít ve vinařské ulici Josefská ve Valticích.
K dispozici pro naše hosty máme: 140 m2 podlahové plochy, klimatizovaný hlavní obytný prostor, privátní sklep s nabídkou vín, uzavřené parkování, kompletně vybavenou kuchyni, zimní zahradu s posezením a biokrbem, ložnici s manželskou postelí, ložnici se dvěma oddělenými lůžky, 2× koupelnu se sprchovým koutem a WC, mezonet s možností přistýlky, velkoplošnou TV, 2× LCD TV, blue ray, satelit, Wi-fi, minibar, trezorek, fén a deštník.

Recepce

check-in od 14-20h
check-out do 11h

Gastronomie

Snídaně lze zajistit v partnerském hotelu cca 300m - 180, -/osobu

Okolí apartmánu a Valtice

Valtice jsou město ležící při hranicích s Rakouskem, v jižní části Lednicko - valtického areálu. Valtice jsou proslulé krásným zámkem, rozvinutým vinařstvím a turistikou. Valtický zámek byl honosným sídlem rakouských i moravských pánů Lichtenštejnů. Byl proslulý nejen svou krásou, ale i uměním. Stačí jen vzpomenout zámecké divadlo, které ve své době co do významu soupeřilo s vídeňskou scénou. Lednicko-valtický areál je jednou z nejvzácnějších perel pokladnice historického a kulturního bohatství České republiky. Od roku 1996 je v seznamu míst Světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Valtický zámek, jedna z nejrozsáhlejších světských barokních staveb na Moravě, byl postaven v letech 1643 – 1730. K zámku patří rozsáhlý areál s parkem a řadou romantických staveb z první poloviny 19. stol. , jako je Kolonáda zvaná také Reistna, zámeček Belvedere a Dianin chrám (též Rendez-Vous).

Rezervovat ubytování v REZIDENCE ADALBERT - Valtice

Nejbližší ubytování ve Valticích a okolí

Ubytování Valtice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah