STATEK SALAJNA - Dolní Žandov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Statek Salajna je stylový penzion nedaleko obce Dolní Žandov.

V penzionu jsou dva mezonetové apartmány, dva samostatné pokoje a velká společenská místnost. Všechny prostory statku mají WIFI připojení. Celý objekt je ekologicky vytápěn tepelným čerpadlem země – voda.

Celková kapacita penzionu je 18 lůžek, tři volně přemístitelné přistýlky a rozkládací gauč pro dvě osoby. Penzion disponuje také dětskými postýlkami a jídelními židličkami.

V hlavní místnosti lze navodit příjemnou domáckou atmosféru přitápěním v nádherných kachlových kamnech. Komfort těchto kamen přináší i možnosti spaní „na peci“ na pravých ovčích kůžích, což může být pro návštěvníky nezapomenutelných zážitkem. Další raritou těchto kamen je zabudovaný kamnovec, který se kdysi využíval pro ohřev vody a byl nepostradatelnou součástí každé kuchyně.

Ve společenské místnosti je velká, plně vybavená kuchyně, jídelna a příjemný odpočinkový koutek. Tato místnost je vybavená televizorem. Pro společenskou místnost slouží samostatné WC.

Statek je ze tří stran obklopen oplocenou zahradou, jejíž dominantou je rybník s množstvím různých druhů ryb (pstruzi, kapři, úhoři a líni).

STATEK SALAJNA ubytování v pensionu

APARTMÁN „U CESTY“

Mezonetový apartmán s ložnicí, hlavním pokojem s kuchyní, koupelnou s WC a samostatným WC. Kuchyň s jídelním koutem jsou plně vybavené k přípravě jednoduchých pokrmů a příjemnému stolování.
V ložnici jsou tři samostatné postele. V hlavním pokoji je dvoulůžko, jedno lůžko pro dítě (délka 170 cm), dětská postýlka a možné je spát i na rozkládacím gauči (2 osoby). Dále je zde možnost přistýlek.

APARTMÁN „U POTOKA“

Mezonetový apartmán s ložnicí, hlavním pokojem, kuchyní, koupelnou s WC a samostatným WC. Samostatná kuchyň s jídelním koutem je plně vybavená i pro větší vaření a dlouhé stolování. V obývacím pokoji je televizor.
V ložnici je jedna samostatná postel a jedno dvoulůžko. V obývacím pokoji jsou dvě postele. I zde je možnost umístění přistýlky.

POKOJ „U RYBNÍKA“

Samostatný pokoj v přízemí objektu s vlastním sociálním zařízením a krásným výhledem na rybník. Kapacita pokoje jsou čtyři (pět) lůžka – jedno dvoulůžko a jedna palanda pro 2 - 3 osoby (šířka spodní postele je 120 cm).

POKOJ „U KOMÍNA“

Pokoj v třetím podlaží objektu se samostatným sociálním vybavením o celkové kapacitě tří lůžek – jedno samostatné lůžko a jedno dvoulůžko.

Recepce

Paní správcová Vás přijde ubytovat dle domluvy, nebo poskytne kód od boxu s klíčem od hlavního vchodu.

Gastronomie

Nabízíme výborné snídaně z lokálních surovin - formou bufetu.

Rezervovat ubytování v STATEK SALAJNA - Dolní Žandov

Nejbližší ubytování v Dolním Žandově a okolí

Ubytování Dolní Žandov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah