PENZION A RESTAURACE U STRNADA - Dolany

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Strnada nabízí ubytování v nově vybudovaných pokojích v centru Klatov. Ačkoliv je penzion situován v centru, tak se nachází v zahradě a hosté zde naleznou naprostý klid pro svůj odpočinek.

Každý pokoj je zařízen ledničkou, psacím stolem se židlí, konferenčním stolkem, pohovkou na sezení, televizí s plochou obrazovkou a s možností mnoha programů, WiFi připojením, pohodlnými vysokými postelemi s polohovatelným roštem a koupelnou.

V přízemí budovy se nachází restaurace, kde Vám připravíme od snídaně po večeři na co budete mít právě chuť.

K dispozici je parkoviště pro hosty restaurace i pro hosty penzionu s možností parkování na oploceném pozemku.

PENZION A RESTAURACE U STRNADA ubytování v pensionu

Každý pokoj je zařízen ledničkou, psacím stolem se židlí, konferenčním stolkem, pohovkou na sezení, televizí s plochou obrazovkou a s možností mnoha programů, WiFi připojením, pohodlnými vysokými postelemi s polohovatelným roštem a koupelnou.

Gastronomie

Jsme restaurace i pizzerie a náš jídelníček je opravdu bohatý. Restaurace je v sobotu a neděli zavřená, podávají se zde pouze snídaně. Věříme, že vzhledem k poloze penzionu stravování o víkendu nebude problém. Na klatovské náměstí, kde je restaurací otevřených několik, dojdete za pět minut.

Okolí pensionu a Dolany

Penzion se nachází v zahradě uprostřed města. Na klatovské náměstí dojdete za pět minut. Kolem naší zahrady vede cyklostezka a protéká Drnový potok. Přejdete silnici a jste v obchodě Lidl. Nákupní centrum s obchody Obi, Tesco, Takko, Elektro a další obchody jsou od nás vzdálené také přibližně 5 minut chůze. Jsme v centru města, ale v zahradě, kde je naprostý klid na odpočinek i spánek.

Rezervovat ubytování v PENZION A RESTAURACE U STRNADA - Dolany

Nejbližší ubytování v Dolanech a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah