APARTMÁN VYHLÍDKA - Kamenný Újezd

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Dvoupodlažní útulné Apartmá Vyhlídka se nachází v novostavbě rodinného domu situovaného na strategickém místě v obci Kamenný Újezd poblíž hlavního tahu z Českých Budějovic na Českých Krumlov, Lipno a Rakousko.

Díky své výhodné poloze je ideálním výchozím bodem pro rodiny s dětmi a všechny, kteří chtějí poznat to nejkrásnější z jižních Čech, naopak poskytuje i kvalitní zázemí pro firemní pracovníky či obchodní cestující, a to právě díky svému umístění (České Budějovice centrum 12 km, Český Krumlov 15 km) a možností připojení na internet.

Apartmá disponuje vlastním samostatným vchodem, k dispozici je i část zahrady s posezením a možností využití grilu, pískoviště, houpačky a venkovní sprchy. Pozemek je kompletně oplocený s mmožností parkování, uschováním kol či lodí. Po dohodě je možné využít infra sauny a finské sauny.

APARTMÁN VYHLÍDKA ubytování v apartmánu

Uvnitř objektu pak naleznete kuchyňskou linku s vybavením a jídelním stolem a vlastním sociálním zařízením (sprchový kout, umyvadlo, WC), v podkroví je ložnice se 4 lůžky a TV. Majitel obývá oddělenou část domu s vlastním vchodem. Garantujeme Vám příjemný a pohodlný pobyt v krásném prostředí jižních Čech za velmi příznivé ceny.

Okolí apartmánu a Kamenný Újezd

Naší obcí procházejí cyklostezky směřující z Dolního Dvořiště až k zámku Hluboká. Po Českobudějovické cyklo-promenádě kolem řeky Vltavy, která je lemována řadou příjemných hospůdek s občerstvením. Dále pak druhá cyklistická tepna z Horní Plané, přes Český Krumlov, Kamenný Újezd, Třeboň až na hraniční přechod České Velenice-Gmünd.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN VYHLÍDKA - Kamenný Újezd

Nejbližší ubytování v Kamenném Újezdu a okolí

Ubytování Kamenný Újezd

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah