HOTEL CHVALSKÁ TVRZ - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Chvalská Tvrz 3* Horní Počernice - Krásné ubytování v klidné části Prahy 9

Romantické ubytování v Horních Počernicích - v klidné části Prahy 9, který je přestavěn z historických hospodářských stavení na komfortní, moderně vybavený hotel s dvěma kongresovými sály, salónkem a výbornou restaurací.

Hotel Chvalská Tvrz 3* Superior, to jsou krásné klimatizované pokoje, parkování přímo před, bohaté snídaně a Wifi zdarma.

Skvělá gastronomie, konferenční prostory od malých místností až po sál s kapacitou až pro 150 osob.

Hotel se nachází v klidné části Prahy 9 - Horních Počernicích, vznikl citlivou rekonstrukcí budov patřících k areálu tvrze, jejiž historie sahá až do 15 století.

HOTEL CHVALSKÁ TVRZ ubytování v hotelu

Ve svých dvou podlažích nabízí 23 elegantně zařízených pokojů, včetně 2 pokojů pro hendikepované, dvou mezonetových a jednoho rodinného.

Pokoje jsou prostorné, vybavené klimatizací, satelitním televizním príjmem a internetem. Ledničku poskytujeme na vyžádání, minibarové nápoje si můžete zakoupit u nás na recepci.

Klademe vysoký důraz na kvalitu spaní - kvalitní matrace a ty nejlepší lůžkoviny, deky a polštáře jsou samozřejmostí.

Gastronomie

V hotelové restauraci Sezóna můžete ochutnat pokrmy české i mezinárodní kuchyně. Restaurace Sezóna, to je krásné prostředí a skvělá gastronomie

Okolí hotelu a Praha

Hotel se nachází v těsné blízkosti areálu Chvalského zámku. Jen 1 km odtud se rozkládá golfové hřiště a na nejbližší autobusovou zastávku dojdete za 1 minutu. Motokárové centrum Praga Arena se nachází 1,2 km od hotelu.

Rezervovat ubytování v HOTEL CHVALSKÁ TVRZ - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah