APT KRUMMER 2 - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Po téměř 5 letech zkušeností s provozováním apartmánů jsme se rozhodli přesunout podnikání blíž k centru Plzně a nabídnout našim hostům možnost parkování na vlastním bezpečném parkovišti. Naši zkušení kolegové Vám rádi poradí co v Plzni podniknout, kam zajít na dobré jídlo nebo třeba jen na dobrou točenou plzeň.

Nabízíme Vám ubytování v právě zrekonstruovaných, moderních apartmánech inspirovaných uměleckým obdobím avantgardy, kde strávíte pohodový víkend, dovolenou nebo služební pobyt. Všechny apartmány jsou na jednom patře se společnou vstupní chodbou a výtahem. Hned po příchodu si můžete v apartmánu vychutnat vychlazený plzeňský ležák nebo zajít na vyhlášené hranolky s širokou nabídkou domácích dipů, které najdete přímo v přízemí domu.

Avantgarde apartmány jsou v samém centru města Plzeň. V pěší dostupnosti k historickým památkám (hlavní náměstí, židovská synagoga, ...), vyhlášeným restauracím (U Salzmannů, Na Parkánu, ...) ale i k nákupům (Plzeň Plaza, obchody a obchůdky v centru, ...). Pokud hledáte zábavu (nejen) pro děti, pak doporučujeme science center Techmania - cca 10 minut chůze a nebo úžasné plzeňské ZOO s DinoParkem, kam od nás dojedete autobusem za 6 minut!

APT KRUMMER 2 ubytování v apartmánu

Celkem 6 apartmánů ve velikosti od 40m2 do 67m2 umístěných ve II. NP (prvním patře) činžovního domu s výtahem. Každý apartmán disponuje kompletně vybavenou kuchyňskou linkou (lednička s malým mrazákem, indukční deska, digestoř, horkovzdušná trouba, mikrovlnka, kávovar, rychlovarná konvice, topinkovač), pračkou, žehličkou a fénem.

Recepce

Check-in a check-out pro naše hosty zajišťují zkušení pracovníci a pracovnice. Domluvíme se anglicky, rusky, německy a italsky.

Okolí apartmánu a Praha

V pěší dostupnosti k historickým památkám (hlavní náměstí, židovská synagoga, ...), vyhlášeným restauracím (U Salzmannů, Na Parkánu, ...) ale i k nákupům (Plzeň Plaza, obchody a obchůdky v centru, ...). Pokud hledáte zábavu (nejen) pro děti, pak doporučujeme science center Techmania - cca 10 minut chůze a nebo úžasné plzeňské ZOO s DinoParkem, kam od nás dojedete autobusem za 6 minut!

Rezervovat ubytování v APT KRUMMER 2 - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah