CLASSICAL HOUSE IN PRAGUE 6 - Praha

  • Praha (827)
  • >>> Břevnov (19)
  • >>> CLASSICAL HOUSE IN PRAGUE 6 - Praha

Více

Popis ubytování

Rodinný dům v rozšířeném centru Prahy, umístěný kousek od Břevnovského kláštera - na rozhraní Břevnova a Střešovic. Lokalita, kde by chtěla bydlet většina obyvatel Prahy s vynikající dostupností centra Prahy ať už tramvají nebo metrem. Užijte si přes den centrum a pak si odpočiňte s přáteli či rodinou v klidném a romantickém prostředí. Projděte se v zahradách Břevnovského kláštera, které máte 5 minut od domu. Dům je vhodný jak pro krátkodobé tak i pro dlouhodobé pobyty.

Dům je dvoupodlažní s vlastní zahradou, která nabízí místo pro hraní vašich dětí (trampolína, pískoviště) nebo pro posezení u grilu. Interiér byl renovován ve spolupráci s designérkami, je útulný a příjemný i pro delší pobyt. Komfort zajistí hostům prostorný obývací pokoj s rozkládací sedačkou a jídelním stolem, plně vybavená kuchyň, celkem 3 ložnice, 1 koupelna s WC a samostatné WC.

CLASSICAL HOUSE IN PRAGUE 6 ubytování

V ložnicích jsou velké, pohodlné postele nebo rozkládací sofa. Každá ložnice má dostatek úložného prostoru.

Recepce

Check-in probíhá mezi 15 a 22 hodinou, po dohodě a je-li to možné, i v jiných časech. Check-out je zpravidla do 10hod.

Gastronomie

V okolí domu je řada velmi dobrých restaurací a kaváren včetně vyhlášeného Klášterního šenku (restaurace Břevnovského kláštera)

Okolí chalupy a Praha

Praha 6 je nejzelenější a nejklidnější čtvrtí hlavního města. Svým návštěvníkům nabízí spoustu dětských hřišť a parků. V okolí domu je hned několik hřišť, včetně přírodní posilovny. Klášterní zahrady se přímo vybízí k procházení a odpočinku. Nejznámější park v okolí je přírodní památka Obora Hvězda

Rezervovat ubytování v CLASSICAL HOUSE IN PRAGUE 6 - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah