PENZION U ŠEVCŮ - Žihobce

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion s restaurací „U Ševců“ se nachází nedaleko Českého Krumlova v obci Krásetín, na severovýchodním okraji Šumavy v krásném prostředí mikroregionu Šumavské podhůří.

Penzion nabízí pohodlné dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Celková kapacita penzionu je 30 lůžek.

Pro milovníky koní nabízíme blízkou stáj s možností vyjížděk do přírody, jezdeckého výcviku či krátkého svezení dětí i dospělých. Naše fríská kobylka je dále plně k dispozici například na svatební fotografie a není problém ji dle domluvy kamkoliv zavést.

PENZION U ŠEVCŮ ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou útulně zařízené a mají vlastní sociální zařízení.

Gastronomie

lasická česká restaurace je součástí penzionu a perfektně se hodí k pořádání rodinných oslav, firemních večírků, školení i svateb. Kapacita restaurace je 50 osob. Budeme moc rádi, ikdyž se jen tak zastavíte na dobré jídlo, pití a příjemné posezení na slunné venkovní terase. Kapacita terasy je cca 25 osob.

Okolí pensionu a Žihobce

Chráněná krajinná oblast Blanský les nabízí návštěvníkům spoustu příležitostí ke krásným procházkám s výhledy na okolní povodí Vltavy stejně jako nedaleké šumavské hvozdy lemující břehy Lipenské přehrady. Podél dolního toku řeky Vltavy se nachází kromě překrásné krajiny vhodné k výletům pěším, cyklistikým i po řece, spousta architektonických skvostů, vystavěných v průběhu našich, mnohdy pohnutých dějin.

Mezi nejkrásnější zdejší památky patří cisterciácké kláštery Vyšší Brod a Zlatá Koruna, malebný Český Krumlov, a také řada hradů. Vltava postupně obtéká hrad Rožmberk i se starobylým podhradím, poté protéká městem okolo Krumlovského hradu a pokračuje podél romantické zříceniny velkého hradu Dívčí kámen. Všechny tyto významné národní kulturní památky se nacházejí ve vzdálenosti cca od 3 až do 50 km od našeho penzionu a přímo vybízejí k návštěvě v případě, že počasí neumožňuje užívat si krás okolní přírody.

Rezervovat ubytování v PENZION U ŠEVCŮ - Žihobce

Nejbližší ubytování v Žihobcích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah