PENSION SCHÖNWALD - Budišov nad Budišovkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Útulný Relax Pension Schönwald se nachází na klidném místě v Podlesí, asi 5km od Budišova nad Budišovkou na úpatí Nízkého Jeseníku. K dispozici je 6 dvoulůžkových pokojů, 1 třílužkový pokoj, 1 čtýřlůžkový apartmán s gaučem a třílůžkový podkrovní apartmám. Všechny pokoje jsou prostorné, světlé, s krásným výhledem na okolní krajinu.

Útulný Relax Pension Schönwald se nachází na klidném místě v Podlesí, asi 5km od Budišova nad Budišovkou na úpatí Nízkého Jeseníku. K dispozici je 6 dvoulůžkových pokojů, 1 třílužkový pokoj, 1 čtýřlůžkový apartmán s gaučem a dvoulůžkový podkrovní apartmám. Všechny pokoje jsou prostorné, světlé, s krásným výhledem na okolní krajinu.
K příjemné atmosféře přispívá i možnost relaxace ve wellness, které je součástí Relax Pensionu Schönwald. Perfektně vybavený konferenční prostor je součástí areálu Relax Pension Schönwald a v kombinaci se stylovým ubytováním, jsou vynikajícím předpokladem pro pořádání firemních a společenských akcí. Kapacita našich konferenčních prostor je celkem až 50 osob a 35 osob přímo v restaurace Schönwald. V případě akcí pod širým nebem jsme však schopni zorganizovat akce např. zahradní párty až pro 150 účastníků.

PENSION SCHÖNWALD ubytování v pensionu

Ve všech pokojích, které jsou vedené v selském stylu najdete pohodlné taburety nebo psací stoly s křeslem, což ideálně vyhovuje i početnějším rodinám s dětmi nebo skupinám přátel, případně spolupracovníků. V koupelnách jsou prostorné moderní sprchové boxy a sociální zařízení. Samozřejmostí jsou ručníky na pokojích, fén v koupelně a potěší i drobnost v podobě šamponů a dalších kosmetických potřeb, které jsou vám zdarma k dispozici.

Gastronomie

Relax Pension Schönwald má restauraci A la carte, s kapacitou 32 míst a možností podávání grilovaných pokrmů či možností uspořádání soukromých akcí s vlastním grilováním a letní terasou pro 16 osob. Ubytování je nabízeno se snídaní v ceně.

Rezervovat ubytování v PENSION SCHÖNWALD - Budišov nad Budišovkou

Nejbližší ubytování v Budišově nad Budišovkou a okolí

Ubytování Budišov nad Budišovkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah