PENZION NO.30 - Svijanský Újezd

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion leží ve středu příjemné vesničky Svijanský Újezd. Penzion je celý zrekonstruován z původní restaurace. Naše přání bylo, aby ubytování bylo opravdu klidné a čisté a restauraci jsme otevřeli cca 200m od penzionu. Dvoupatrový penzion nabízí ubytování v devíti pokojích a ve dvou apartmánech. Penzion je nekuřácký!

PENZION NO.30 ubytování v pensionu

Všechny pokoje mají své vlastní sociální zařízení, TV a přípojku na internet.

Nabízíme dvoulůžkový apartmán s obývacím pokojem, kuchyňkou, sociálním zařízením. Možnost dlouhodobého pronájmu Druhý šestilůžkový apartmán je obývací pokoj s kuchyňkou, se dvěma samostatnými ložnicemi a s prostornou koupelnou s rohovou vanou a pračkou - 2.00 0Kč. Taktéž možnost dlouhodobého pronájmu. Vybavený a pěkný penzion s rodinnou restaurací - pokoje s TV a internetovou příp. , koupelna a WC (ručník + toaletní papír). V penzionu je dispozici malá kuchyňka (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice)

Recepce

Nástup na ubytování po 14 hod. Recepce penzionu se nachází v naší restaurci (cca 200m od penzionu), kde je třeba nejprve vyzvednout klíče. Penzion je nekuřácký!

Okolí pensionu a Svijanský Újezd

ubytování v atraktivní lokalitě pro pěší i cyklo turistiku - do 15-ti km - Český Ráj, Drábské světničky, vojenský prostor Ralsko, Branžeš Ještědský hřeben volnočasové aktivity nedaleko penzionu - dětský park (přímo před penzionem), nové koupaliště, tenisový kurt, beach volejbalové hřiště, exkurze do pivovaru Svijany, motokrosová dráha atd.

Rezervovat ubytování v PENZION NO.30 - Svijanský Újezd

Nejbližší ubytování ve Svijanském Újezdu a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah