PENZION SILMA - Rychvald

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Silma se nachází na okraji města Rychvald. Je obklopený přírodou, s krásným výhledem na okolní krajinu a v dáli na Beskydy. Nabízí ubytování v příjemném a velmi klidném prostředí bez dalších rušivých elementů za přijatelné ceny necelých 7 km od centra města Ostravy s bezplatným hlídaným parkovištěm s bezplatnou wi-fi. Můžete si vybrat ubytování v třílůžkovém nebo dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, případně v luxusně zařízeném apartmánu. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a jsou vybaveny klimatizací. Na parkovišti je možnost dobíjet elektromobil, příp. mrazící vůz apod.

Penzion Silma se nachází na okraji města Rychvald. Je obklopený přírodou, s krásným výhledem na okolní krajinu a v dáli na Beskydy. Nabízí ubytování v příjemném a velmi klidném prostředí bez dalších rušivých elementů za přijatelné ceny necelých 7 km od centra města Ostravy s bezplatným parkovištěm s bezplatnou wi-fi. Můžete si vybrat ubytování v třílůžkovém nebo dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, případně v luxusně zařízeném apartmánu. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a jsou vybaveny klimatizací. Poskytneme návštěvníkům možnost spojit pobyt s příjemným odpočinkem v našem wellness centru, kde mohou využít finskou saunu, vířivku a masáže. Nabízíme také prostor pro oslavy, rauty a svatby. Penzion Silma má nekuřáckou restauraci se zastřešenou terasou, která navazuje na zahradu s dětským hřištěm. Nabídneme Vám široký sortiment domácí a zahraniční kuchyně. Věříme, že od nás odejdete spokojení a budete se k nám rádi vracet.

PENZION SILMA ubytování v pensionu

Můžete si vybrat ubytování v třílůžkovém nebo dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, případně v luxusně zařízeném apartmánu. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a jsou vybaveny klimatizací a barevnými plochými televizemi s pokrytím rychlé Wi-Fi sítě. Dvoulůžkový pokoj: k dispozici je 9 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky. Pokoje jsou zařízeny vkusným klasickým nábytkem pracovním stolkem a skříní. Třílůžkový pokoj: k dispozice je jeden třílůžkový pokoj, pokoj má vlastní sociální zařízení (umyvadlo, sprchový kout, toaletu). Samozřejmostí je ručník, osuška, mýdlo, šampón a toaletní papír. Apartmán: luxusní apartmán s možností přistýlky. Apartmán je zařízený nadstandardním nábytkem (extra velká manželská postel, skříň se zrcadlem, prostorný pracovní stůl, moderní konferenční stolek a kožená sedací souprava). Sociální zařízení v apartmánu je vybaveno luxusní koupelnou s vanou pro 2 osoby, umyvadlem se zrcadlem, toaletou a bidetem. Samozřejmostí je ručník, osuška, mýdlo, šampón a toaletní papír. Apartmán je vybaven ledničkou, rychlovarnou konvici, fénem, žehličkou, televizí s plochou obrazovkou a kabelovou televizí, hifi věží (DVD+CD). Apartmán má možnost pevného připojení k rychlému internetu.

Gastronomie

V penzionu Silma se nachází nekuřácká restaurace s příjemně působícím interiérem a zastřešenou terasou s přístupem na upravenou zahradu. Restaurace je vhodná pro pořádání svateb, společenských akcí, rodinných oslav nebo rautů. Velký sál s kapacitou 60 osob je nově opatřen klimatizací, která zaručí i v horkých měsících komfort. Nová terasa, navazující na velký sál, umožňuje také využití i ve větrném a chladném počasí, neboť je kompletně zakryta. V našem Clubu navodíme příjemnou atmosféru krbem a například aktuální sportovní utkání zde můžete sledovat na velkoplošném (149 cm) HD televizoru. Zastřešené terasy a zahrada, na níž je postaven altán, nabízejí mnoho možností pro vaši akci, například můžete na zahradě Restaurace Silma v Rychvaldě - nekuřácká restaurace v blízkosti Ostravy prožít celý svatební den nebo oslavu s kapacitou až 110 osob. Naše prostředí přímo vybízí k uskutečnění svatebního obřadu, kterému nechybí romantika. Svatba se tak může odehrát pod širým nebem ve slavnostně vyzdobeném altánku a okolní prostředí zaručuje krásné vzpomínky v podobě svatebních fotografií. Na ohni připravujeme speciality jako např. medová žebírka, čerstvé ryby, steaky, klobásy, nebo po domluvě ugrilujeme selátko. Z naší udírny se pak můžete těšit na další pochoutky. To vše můžete zapít čepovaným pivem PilsnerUrguell a Radegast. Milovníky vín potěšíme bohatým výběrem kvalitních vín.

Okolí pensionu a Rychvald

Penzion Silma najdete necelých 7 km od centra metropole Moravskoslezského kraje - města Ostrava. Ostrava má výhodnou strategickou polohu v blízkosti polské a slovenské hranice a patří k významným dopravním tepnám. Je velmi snadno dostupná po dálnici D1, silniční a železniční síti, včetně mezinárodního letiště Ostrava-Mošnov. Ve vzdálenosti 22 km narazíte na známé a turisty navštěvované Beskydy, ležící na rozhraní České, Slovenské a Polské republiky. Turisté mohou navštívit významné vrcholy, jako jsou Lysá hora, Radhošť, Ropice, Javorový vrch a další. Ostrava je doslova prošpikovaná cyklostezkami a nejbližší cyklostezka je od Penzionu Silma vzdálená necelých 5 km v Heřmanicích.

Rezervovat ubytování v PENZION SILMA - Rychvald

Nejbližší ubytování Rychvald a okolí

Ubytování Rychvald

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah