PENZION BÍLÝ HOŘEC - Lánov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Bílý Hořec jsme u Vrchlabí v Krkonoších, na krásném a klidném místě v Horním Lánově, obklopeni lesy, horami a loukami. Všude je od nás blízko.

Penzion Bílý Hořec jsme u Vrchlabí za branou Krkonoš, na krásném a klidném místě v Horním Lánově, u nás načerpáte nové síly: -). Máme tu pro vás ve 2-4lůžkových pokoje s vlastním sociálním zařízením (sprchový kout a wc), s možností dětské postýlky. Každý pokoj je standartně vybaven TV se satelitním programem. Určitě se dobře zregenerujete i v naší privátní vířivce, nebo infrasauně kde můžete dovádět s celou rodinou nebo přáteli třeba u sklenky Prosecca až v 5ti lidech. V létě se můžete též zrelaxovat ve venkovním pětimetrovém bazénu. Velké dětské hřiště samostatně za penzionem s houpačkami, prolézačkami a trampolínou. Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

PENZION BÍLÝ HOŘEC ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou standartně vybaveny dle kategorie 3 hvězd, koupelna, soc. zařízení, tv, wifi v celém objektu, na pokoji též připojení přes kabel, parkování pro váš vůz před objektem.

Recepce

Jsme vám k dispozici v běžně dostupnou dobu. Na telefonu 8 - 22 hod.

Gastronomie

Každý pobyt je vždy se snídaní dále s možností přikoupit i večeře, dle vašeho výběru. Snídaně formou bohatě obložených švédských stolů, k obědu nebo večeři vždy polévka nebo malý předkrm a výběr ze tří jídel kdy jedno je vždy salát. Vaříme domácí českou i zahraniční kuchyni, maso, ryby, zvěřina dle sezónní nabídky. K večerní pohodě máme Na čepu pivo plzeňského typu z místního pivovaru Hendrych, výběr kvalitních Vín z Moravy nebo domácí limonády. Samozřejmostí je nabídka různých pochutin k vínu či pivu, domácích sýrů, klobásky od řezníka atp.
Silvestrovský týden 26. 12. 2022 - 2. 1. 2023 je včetně polopenze, tj. snídaně a dvouchodové večeře, + Silvestrovské občerstvení, sekt a ohňostroj již v ceně.

Okolí pensionu a Lánov

Všude je od nás blízko. V ZIMĚ na Lyže a zimními radovánkami, v LÉTĚ na kolo či pěší turistiku nebo jen tak relaxovat v přírodě. Nacházíme se přímo na cyklostezce mezi Černým Dolem a dále na Vrchlabí nebo Strážné. V zimě můžete vybírat z několika lyžařských areálů v okolí jak dle náročnosti, tak poskytovaných služeb, délky sjezdovek, či vyžití pro děti nebo snowboard, sjezd, běžky. Pro nelyžaře třeba sáňkařskou dráhu, pěší turistiku na sněžnicích či velmi oblíbené aquaparky a jiné atrakce v okolí.

Rezervovat ubytování v PENZION BÍLÝ HOŘEC - Lánov

Nejbližší ubytování v Lánově a okolí

Ubytování Lánov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah