BOHEMIA RHAPSHODY APARTMENTS - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Luxusní apartmány Bohemia Rhapsody se nacházejí v historické budově naproti hlavnímu léčebnému prameni Vřídlo s výjimečným výhledem na řeku a historické památky. Lázeňské kolonády, léčivé prameny, restaurace, kavárny a obchody přímo v okolí, přímý přístup do lázeňských lesů nedaleko vchodu do budovy.

Luxusní apartmány v historické budově naproti hlavnímu léčebnému prameni Vřídlo s výjimečným výhledem na řeku a historické památky. Lázeňské kolonády, léčivé prameny, restaurace, kavárny a obchody přímo v okolí, přímý přístup do lázeňských lesů nedaleko vchodu do budovy.

Celý dům je po kompletní rekonstrukci a všech 8 apartmánů o rozměrech 40 m2 nebo 55 m2 je plně a moderně vybaveno při zachování historizující atmosféry.

BOHEMIA RHAPSHODY APARTMENTS ubytování v apartmánu

Každý z apartmánů o velikosti 40 m2 nebo 55 m2 se skládá z oddělené ložnice s manželskou postelí a z obývacího pokoje s pohodlným rozkládacím gaučem pro 2 osoby. Vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou je samozřejmostí.

Všechny apartmány též nabízí kuchyňský kout s ledničkou, varnou deskou, mikrovlnou troubou, kávovarem Nespresso, rychlovarnou konvicí a toastovačem. V apartmánech 40 m2 je kuchyňský kout součástí obývacího pokoje a v některých apartmánech o rozloze 55 m2 jsou kuchyně plně oddělené. Některé z apartmánů disponují balkónem.

Všechny jednotky jsou vybaveny TV s plochou obrazovkou, sejfem a zabezpečenou Wi-Fi zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou k dispozici.

Rezervovat ubytování v BOHEMIA RHAPSHODY APARTMENTS - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah