GUEST HOUSE SLAVIA - Mikulov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Guesthouse SLAVIA se nachází v přestavěných prostorách stejnojmenné kavárny z první republiky. Díky své pozici je naše ubytování dobrou základnou pro pěší prohlídky města (jen 5 minut od centra), turistické výlety na Pálavu, do Lednicko-Valtického areálu, návštěvu atraktivních míst sousedního Rakouska i cyklovýlety po blízkém i vzdáleném okolí.

GUEST HOUSE SLAVIA ubytování v pensionu

Nabízíme Vám ubytování ve čtyřlůžkových pokojích, nacházející se v 1. NP, vhodných pro rodiny s dětmi a dále dvoulůžkových či více lůžkových pokojích, s vlastním i sdíleným sociálním zařízením, vhodné pro skupiny přátel. Pro všechny naše hosty je k dispozici společná kuchyňka, terasa, zahrada i vinný sklípek. Zvířecí mazlíčci vítáni.

Okolí pensionu a Mikulov

Mikulov je perlou jižní Moravy. Historické malé centrum města je přímo na hranici s Rakouskem. Historické památky jsou Dietrichsteinský hrob, zámek a stará židovská čtvrť. V Mikulově se nachází několik historických kostelů a synagogy postavených v různých architektonických stylech, včetně románského kostela sv. Václava a karlovarského domu, barokního kostela sv. Jana Křtitele, kaple sv. Šebastiána na Svatém vrchu Kopeček), novogotický východní křesťanský kostel sv. Mikuláše a Altschulova synagoga.

Rezervovat ubytování v GUEST HOUSE SLAVIA - Mikulov

Nejbližší ubytování v Mikulově a okolí

Ubytování Mikulov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah