PENSION PREMIUM - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension PREMIUM se nachází přímo v historickém centru Českého Krumlova, na klidném místě v blízkosti hlavní zámecké brány, českokrumlovských klášterů, klášterní a pivovarské zahrady. Pension PREMIUM je vzdálen pouze 50m od ulice Latrán, což je hlavní turistická trasa, spojující českokrumlovský zámek a náměstí Svornosti. Nabízí pět stylově zařízených dvojlůžkových pokojů, které poskytují ideální možnost pro strávení komfortního a romantického pobytu v historické perle Jižních Čech. Z podkrovního apartmánu je přímý výhled na zámeckou věž českokrumlovského zámku, který je svou rozlohou řazen na druhé místo v České republice, hned po Pražském hradě. Pokoje jsou pravidelně poklízeny pokojskou službou. Ve vybavení pokoje pensionu PREMIUM hosté naleznou TV, bezplatné internetové připojení WIFI, trezor a sprchu s toaletou. Hosté mohou zajet osobním automobilem či minibusem přímo až k pensionu PREMIUM v Českém Krumlově a vynosit zavazadla. Parkovat lze na hlídaném parkovišti u krumlovského pivovaru.

PENSION PREMIUM ubytování v pensionu

Nabízí pět stylově zařízených dvojlůžkových pokojů, které poskytují ideální možnost pro strávení komfortního a romantického pobytu v historické perle Jižních Čech. Z podkrovního apartmánu je přímý výhled na zámeckou věž českokrumlovského zámku, který je svou rozlohou řazen na druhé místo v České republice, hned po Pražském hradě. Pokoje jsou pravidelně poklízeny pokojskou službou. Ve vybavení pokoje pensionu PREMIUM hosté naleznou TV, bezplatné internetové připojení WIFI, trezor a sprchu s toaletou.

Gastronomie

V okolí pensionu PREMIUM se nachází několik útulných restaurací, hospůdek a barů, které hostům nabídnou tradiční českou kuchyni, ale i mezinárodní pochoutky a příjemné posezení. Každý host si zde najde určitě své.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Druhý největší hradní a zámecký komplex v České republice patří k nejvýznamnějším památkám ve střední Evropě. Zámecká věž s celým areálem tvoří jednu z dominant města. Původně gotický hrad ze 13. stol. byl rozšířen ve 14. stol. a v 16. stol. renesančně přestavěn. V 17. a 18. stol. byly provedeny barokní a rokokové úpravy. Kromě zámeckých interiérů, k jejichž zhlédnutí máte na výběr ze dvou prohlídkových tras, se Vám nabízí široké spektrum historických lahůdek v podobě zámecké věže, která je symbolem bohaté historie a výtvarné krásy Českého Krumlova, zámecké barokní zahrady ze 17. století nebo barokního divadla, které na zámku v Českém Krumlově reprezentuje vyspělou barokní scénu. Jedná se o jedno z nejzachovalejších barokních divadel na světě.

Rezervovat ubytování v PENSION PREMIUM - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah