PYTLOUN APARTMENTS - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Pytloun Apartments**** nabízí svým hostům ubytování v soukromí prostorných apartmánů s plně vybavenou kuchyňkou s ideální dostupností do centra Liberce nebo lyžařského ski-areálu Ještěd.

Pytloun Apartments**** jsou umístěny s výbornou dostupností jak do centra Liberce, tak i k lanové dráze na Ještěd a mnoha cyklistickým a turistickým trasám. Nadstandardně vybavené a prostorné apartmány s vlastní kuchyňkou, koupelnou se sociálním zařízením a automatickou pračkou jsou ideální volbou jak pro krátkodobé tak i dlouhodobé pobyty. Hostům je rovněž k dispozici soukromé parkoviště s dostatečnou kapacitou. Hosté mohou využít služeb recepce Pytloun Grand Hotelu Imperial včetně sekretářských služeb.

PYTLOUN APARTMENTS ubytování v hotelu

Všechny apartmány v Pytloun Apartments**** jsou nekuřácké. Prostorné apartmány mezonetového typu jsou vybaveny kuchyňkou s lednicí, myčkou nádobí, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, varnou deskou a nádobím. V obývacím pokoji je rozkládací pohovka a LCD televize se satelitním příjmem. Ve všech apartmánech je zdarma připojení k internetu. Koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem, WC, fénem a automatickou pračkou. Maximální kapacita apartmánu jsou čtyři osoby - ložnice umístěná na galerii s manželskou postelí (nebo dvě jednolůžka) a rozkládací pohovka pro dvě osoby v obývacím pokoji. Lůžkoviny a froté jsou součastí vybavení apartmánů.

Recepce

Klíče od apartmánů jsou k vyzvednutí na recepci Pytloun Grand Hotelu Imperial**** na ulici 1. máje 757/29 v Liberci. Při příjezdu je účtována vratná kauce ve výši 4 000 Kč za každý apartmán, vratná v den odjezdu. Recepce je hostům k dispozici 24 hodin denně.

Gastronomie

Hosté Pytloun Apartments**** mohou využívat gastronomických služeb Pytloun Grand Hotelu Imperial****. Snídaně podávané formou buffetu za cenu 199 Kč za osobu, obědy a večeře v Restauraci Zlatý Kohout. Bar Café Imperial je hostům k dispozici každou středu a sobotu s nepřebernou nabídkou alkoholických i nealkoholických nápojů a koktejlů.

Rezervovat ubytování v PYTLOUN APARTMENTS - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah