PENZION POD HRÁZÍ - Bedřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion se nachází v klidné části obce, celoročně dostupný po asfaltové silnici. Restaurace, obchod, bus, sportovní obchod – vše je od nás do 10 minut chůze. Celoroční provoz vám zajišťuje dostatek příležitostí ke strávení jak zimní tak i letní dovolené, případně i kratších pobytů během roku. Pro dopravu po okolí lze využít cyklobus a skibus – zastávka je 80 m od penzionu.

Penzion Pod hrází se nachází v klidné části obce, celoročně dostupný po asfaltové silnici. Restaurace, obchod, bus, sportovní obchod – vše je od nás do 10 minut chůze. Celoroční provoz vám zajišťuje dostatek příležitostí ke strávení jak zimní tak i letní dovolené, případně i kratších pobytů během roku. Pro dopravu po okolí lze využít cyklobus a skibus – zastávka je 80 m od penzionu.

K nabízeným službám (v ceně) patří parkování na našem pozemku, Wi-Fi připojení, úschova kol a lyží příp. dětských kočárků. Hostům je k dispozici část zahrady s posezením, v létě 4metrová trampolína, ohniště, houpačka a pískoviště. Možnost grilování. Zdarma půjčujeme dětskou postýlku, dětskou židličku, vozík za kolo. V těsné blízkosti penzionu leží místní přehrádka (pstruhový revír) s areálem tenisových kurtů a nástupním místem Jizerské Magistrály. Zastávka autobusu z Jablonce a Liberce 100 m.

PENZION POD HRÁZÍ ubytování v pensionu

Apartmán 1 – podkrovní Podkrovní čtyřlůžkový apartmán se samostatným vchodem. Kuchyňský kout je vybaven standardním nádobím, rychlovarnou konvicí, dvouplotýnkovým vařičem a ledničkou. Dvě samostatná lůžka se nachází v obytné části. Nad obytným prostorem, přímo pod střechou se nachází další dvě lůžka.
V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a toaleta. Apartmán je vybaven TV. Vytápěno ústředním topením. Apartmán 1 – přízemí Přízemní čtyřlůžkový apartmán se samostatným vchodem. Hostům je k dispozici předsíň, obytná část, samostatná ložnice a V obytné části s kuchyňským koutem (lednice, vařič, rychlovarná konev, zakladní nádobí) se nachází dvojlůžko, jídelní stůl a dvoukřeslo. V oddělené ložnici je palanda a prostorná skříň. K vybavení patří také TV. Vytápěno ústředním topením.

Gastronomie

Snídaně připravujeme po dohodě dle přání v nedaleké kavárně v ceně 90 Kč za osobu. Možnost vlastního stravování – v každém apartmánu vybavená kuchyňka. Na přání denně čerstvé pečivo. Restaurace a obchod je cca 200 m.

Okolí pensionu a Bedřichov

V obci naleznete sportovní obchody, půjčovny a servis lyží a kol, bowling, lyžařská škola, možnost jízdy na koních, minigolf, rybolov na pstruhových revírech, infocentrum, Horská služba…

Rezervovat ubytování v PENZION POD HRÁZÍ - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah